Translate

“Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗ Χ.Α ΕΚΤΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ”- ΠΟΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ – ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ (VIDΕΟ)

xa

Από τον Αρειο Πάγο περνά η συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Πρόκειται για μία από τις θεωρητικά τυπικές δεσμεύσεις που προβλέπει ο σχετικός νόμος, αν και αυτή τη φορά η σχετική απόφαση μπορεί να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό.
Την ίδια ώρα  η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει  ότι από πίσω από τις ενέργειες των “πολιτικάντιδων” ,όπως αναφέρει, και επίορκων δικαστικών υπάρχει ένα συντεταγμένο σχέδιο, το οποίο αποσκοπεί στην απαγόρευση του ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η Χρυσή Αυγή, η ΝΔ θεωρεί ότι αντιλαμβάνεται πως  η Χρυσή Αυγή θα την “διαλύσει” και προσπαθεί να μαζέψει ψήφους.
“Δεν έχουν αντιληφθεί, όμως, ότι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής πρώτον δεν πρόκειται να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία, ακόμα και αν ο Άρειος Πάγος έλεγε ότι μόνο αυτή θα κατέβει στις εκλογές.
Δεν έχουν αντιληφθεί επίσης ότι ο Λαός θα βρει τρόπο να ψηφίσει Χρυσή Αυγή ό,τι και αν μηχανευτούν οι «κύκλοι».”, τονίζει η Χρυσή Αυγή.
Η Ιωάννα Μάνδρου, σε  δελτίο του ΣΚΑΪ ανέφερε τις πληροφορίες της από «κύκλους» του Αρείου Πάγου ότι πλέον θεωρείται πιθανή η απαγόρευση καθόδου της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές.
Βεβαίως όλα αυτά τα σενάρια είναι, ουσιαστικά, σενάρια εκτροπής, αφού ο Άρειος Πάγος στην διαδικασία ανακήρυξης δεν υπεισέρχεται στην διερεύνηση υποθέσεων, αλλά κοιτά τα τυπικά χαρακτηριστικά του εκάστοτε συνδυασμού και τον ανακηρύττει.
Την ίδια ώρα η Χρυσή Αυγή ετοιμάζει τα ψηφοδέλτιά της, θεωρώντας πως μια αρνητική  έκβαση της απόφασης θα είναι αντισυνταγματική.
 makeleio

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com