Translate

Κούρδος επιχειρηματίας στην Αθήνα: “Οι φανατικοί Μουσουλμάνοι είναι ήδη εδώ στο κέντρο της Αθήνας”

          
Τα πρόσφατα δημοσιεύματα για την παρουσία τζιχαντιστών στην Ελλάδα σε συνδυασμό με την αποφασιστικότητα που άρχισαν να δείχνουν οι χώρες της Δύσης

για την αντιμετώπισης αυτής της νέας απειλής φαίνεται ότι επέτρεψε σε άτομα που ζουν στην Ελλάδα και γνωρίζουν πληροφορίες για αυτό το ζήτημα να μιλήσουν ανοικτά. Χαρακτηριστική είναι η καταγγελία Κούρδου επιχειρηματία στην ιστοσελίδα “Πρώτο Θέμα” σύμφωνα με τον οποίο τζιχαντιστής επισκέφτηκε το μαγαζί του στην Αθήνα και τον απείλησε.

Όπως δήλωσε ο Κούρδος επιχειρηματίας Δημήτρης Μπασάρ ο τζιχαντιστής τον απείλησε προσωπικά και όπως αποκαλύφτηκε μετά από επίσκεψη του στο Αστυνομικό Τμήμα στο κέντρο της Αθήνας το εν λόγω άτομο είχε σουηδικό διαβατήριο και ήρθε στην Ελλάδα για να κάνει… τον αγώνα του.
Πάντως αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι η καταγγελία του Κούρδου επιχειρηματία ότι τα παράνομα τζαμιά της Αθήνας είναι μία σκοτεινή υπόθεση η οποία πρέπει να διερευνηθεί σε βάθος και υπογραμμίζει πως τα τζαμιά είναι χώροι εκπαίδευσης τζιχαντιστών.
Όπως τονίζει ο Δημήτρης Μπασάρ υπάρχουν περιοχές στην Αθήνα, όπως ο Νέος Κόσμος, η Ομόνοια, η Καλλιθέα, τα Κάτω Πατήσια και ο Άγιος Νικόλαος όπου βρίσκονται φανατικοί μουσουλμάνοι.

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com