Translate

“ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΝ ΝΑ ΜΕ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ”- EKΡΗΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ Ι.Χ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ Χ.Α

ionia6-ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ Η.ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Λίγο πριν από τη 1 το μεσημέρι της Κυριακής, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη της “Ελληνικής Αυγής” στην Κηφισιά,Παναγιώτης Φραιδάκης,  παρατήρησε την ώρα που πήγε να πάρει το αυτοκίνητο του από την οδό Σπάρτης 86 στη Νέα Ιωνία ότι υπήρχε κάτω από το Ι.Χ, περίεργο αντικείμενο που έμοιαζε με μπαταρία. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία. Άνδρες των ΤΕΕΜ καθώς και της ΕΛΑΣ, πήγαν στο σημείο και απέκλεισαν το χώρο με ειδικό ρομπότ εξουδετέρωσης ανάλογων μηχανισμών.ionia5(Στη φωτο το ύποπτο αντικείμενο τοποθετημένο με μονωτική ταινία κάτω από το αυτοκίνητο)


Ενώ από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση, η “Χρυσή Αυγή”, έβγαλε ανακοίνωση για το θέμα, τονίζοντας ότι μέσα σε τρείς μέρες άγνωστοι έχουν επιτεθεί δύο φορές κατά στελεχών της οργάνωσης με στόχο να τους κάψουν.
ionia6
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
“Μόλις λίγες μέρες μετά την ανατίναξη αυτοκινήτου Συναγωνίστριας και υποψήφιας με την “Ελληνική Αυγή” πραγματοποιήθηκε άλλη μία θρασύδειλη επίθεση σε υποψήφιο της “Ελληνικής Αυγής” στο Δήμο Κηφισιάς.
Την στιγμή που η χούντα του Σαμαρά καταρρέει, οι θρασύδειλοι παρακρατικοί κάνουν την βρώμικη δουλειά προσπαθώντας να τρομοκρατήσουν και να πλήξουν με κάθε τρόπο τα μέλη και τους υποστηρικτές του κόμματoς για να είναι αποδυναμωμένοι στην ερχόμενη εκλογική μάχη.
Οι κόκκινοι παρακρατικοί έχοντας πλήρη ασυλία και κάλυψη μόλις μέσα σε μερικές μέρες τοποθέτησαν εμπρηστικούς μηχανισμούς σε αυτοκίνητα Εθνικιστών με την αντιτρομοκρατική να αναλαμβάνει κατόπιν εορτής και να μαζεύει τα απομεινάρια των επιθέσεων.
Παρά τις συνεχόμενες τρομοκρατικές επιθέσεις, τα κανάλια της διαπλοκής δεν έχουν αναφέρει ούτε μια λέξη και συνεχίζουν να συντηρούν το κλίμα τρομοκρατίας κατά των Ελλήνων Εθνικιστών φιλοξενώντας στα πάνελ τους μαρξιστές και υστερικούς αντιφασίστες που προτρέπουν σε βία με το σύνθημα «Τσακίστε τους Χρυγαυγίτες σε κάθε γειτονιά».
Η τρομοκρατία της Χούντας Σαμαρά και του αριστερού παρακράτους δεν λυγίζει τους Εθνικιστές!
Υ.Γ. Παρουσιάζουμε το ρεπορτάζ του makeleio.gr του μοναδικού μέσου που ανέδειξε την σημερινή επίθεση.
Κλιμάκιο του ΤΕΕΜ σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, έχει ειδοποιηθεί να προσέλθει σε οικοδομικό τετράγωνο της Νέας Ιωνίας, μετά από τηλεφώνημα για ύπαρξη ύποπτου αντικειμένου κάτω από αυτοκίνητο. Την ενημέρωση έκανε ο υποψήφιος της δημοτικής παράταξης με την “Ελληνική Αυγή” στην Κηφισιά Παναγιώτης Φραιδάκης, ο οποίος ισχυρίζεται ότι κάτω από το αυτοκίνητο του βρίσκεται τοποθετημένος εκρηκτικός μηχανισμός”.
ρεπορταζ : Μ.Κ

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com