Translate

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΦΩΤΙΕΣ, ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΜΕΧΡΙ Κ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ -ΦΩΤΟ & VIDΕΟ.

roma8



Εξέγερση τσιγγάνων που αρνούνται να αποχωρήσουν από τον καταυλισμό του Χαλανδρίου…

roma1
roma2
o9:30: Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα. Κλειστή η Μεσογείων,οι τσιγγάνοι αρνούνται να αποχωρήσουν, την ώρα που λήγει η διορία του εισαγγελέα. Οι τσιγγάνοι έχουν επιστρατεύσει ακόμα και μικρά παιδιά στην είσοδο του καταυλισμού, προκειμένου να μην μπουν τα μηχανήματα κατεδάφισης.
roma-paidi
roma-paidi2
o9:o7: Έκλεισε η Μεσογείων στο ύψος του Νομισματοκοπείου, ένταση επικρατεί  αυτή την ώρα στον καταυλισμό, με τους τσιγγάνους που έχουν την αρωγή των αλληλέγγυων του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αρνούνται κάθε είδους διαπραγμάτευση για να αποχωρήσουν προκειμένου να γίνει η κατεδάφιση και η μετεγκατάσταση τους. Ο δήμαρχος Χαλανδρίου επισημάνει πως υπάρχει κίνδυνος να γενικευτούν τα επεισόδια εάν μπουν μέσα τα συνεργεία.
08:10: Ξεκινάει σε λίγο η κατεδάφιση του καταυλισμού των τσιγγάνων στο Χαλάνδρι. Οι τσιγγάνοι παραμένουν στην περιοχή του Νομισματοκοπείου και αρνούνται να αποχωρήσουν, έχουν βάλει φωτιές σε κάδους και παραμένουν σε κατάσταση “επιφυλακής”. Στην περιοχή υπάρχει κυκλοφοριακή συμφόρηση αφού  ανοικτά είναι τα δύο από τα τρία ρεύματα στην Μεσογείων στο ύψος μεταξύ του Νομισματοκοπείου και της ΔΕΣΦΑ.
Νωρίτερα: Γύρω στα 100 άτομα βρίσκονται προς το παρόν εκεί. Περίπου 20 άτομα βρίσκονται περιμετρικά σε κάθε είσοδο του καταυλισμού, μαζί τους και ο Π.Κωνσταντίνου με κλιμάκιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Δείτε φώτο και βίντεο από την κάμερα του makeleio.gr:
Sep 30, 2014 @ 7:29
 


roma6roma7roma8roma4roma5roma40 roma30 roma20 roma10 roma3 roma2 roma2 roma6 roma7 roma8
roma4

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com