Translate

Κορόιδο Ελληνικέ Λαέ: 300.000 ευρώ από το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ. για τους 700 ισλαμιστές λαθρομετανάστες στην Ιεράπετρα!

Κορόιδο Ελληνικέ Λαέ: 300.000 ευρώ από το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ. για τους 700 λαθρομετανάστες στην Ιεράπετρα!

Τι κι αν μεγάλο τμήμα του Λαού μας ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας, συμπατριώτες μας πετιούνται στο δρόμο και γυρεύουν να ξεγελάσουν την πείνα τους αναζητώντας υπολείμματα τροφής στα σκουπίδια; 
Το αντεθνικό Κράτος, η επάρατος Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά μέσω του υπουργείου Προ.Πο., αποφάσισε να χορηγήσει κονδύλι ύψους 300.000 ευρώ για να καλυφθούν οι πρώτες ανάγκες των 700 λαθρομεταναστών οι οποίοι βρίσκονταν στο πλοίο που αγκυροβόλησε με τη βοήθεια ελληνικής φρεγάτας στο λιμάνι της Ιεράπετρας.

Το συγκεκριμένο ποσό αποφασίστηκε να διατεθεί για τις ανάγκες σίτισης και καθαριότητας των λαθρομεταναστών και φυσικά δεν θα πρέπει να προκαλεί καμία έκπληξη διότι χορηγείται από ένα Κράτος υποδοχής το οποίο, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό του, βρίσκεται σε «οικονομική ανάκαμψη»!

Το ερώτημα το οποίο αβίαστα προκύπτει είναι το εξής: μα καλά, δεν υπάρχουν Έλληνες οι οποίοι χρήζουν της φροντίδας και πρόνοιας του Κράτους; Η απάντηση είναι κάθετη: Μη γίνεστε ρατσιστές! Είναι δυνατόν το αντεθνικό Κράτος να βοηθά και να συμπαρίσταται στους Έλληνες;

Διαψεύδονται λοιπόν οικτρά, εκείνοι οι «συκοφάντες» οι οποίοι ισχυρίζονταν πως πέθανε το κοινωνικό Κράτος. Το Κράτος Πρόνοιας ζει και βασιλεύει, μόνο που είναι εξόχως ρατσιστικό: υφίσταται μόνο για τους λαθρομετανάστες!

Οι Έλληνες μπορούν να συνεχίσουν να καταβάλλουν απρόσκοπτα την εισφορά αλληλεγγύης, βλέποντας τους συμπατριώτες τους να πεθαίνουν και τους λαθροεισβολείς να «ζουν το Μύθο τους», στην Ελλάδα της ανάπτυξης Σαμαρά.

xryshaygh.com

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com