Translate

Επιστολή απόγνωσης για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης

ΑΘΗΝΑ / Επιστολή για το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με την λαθρομετανάστευση  απέστειλαν οι  κάτοικοι και επαγγελματίες του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος.

Η περιοχή μας (6ο δημοτικό διαμέρισμα) και γενικότερα το κέντρο της Αθήνας έχει μετατραπεί εδώ και χρόνια σε καταυλισμό λαθρομεταναστών, ουσιαστικά σε «Ανοιχτά Κέντρα Φιλοξενίας». Τον τελευταίο δε χρόνο και σε καταυλισμό προσφύγων, φυσικά πάντα και με την ευγενή αρωγή του ανύπαρκτου Δημάρχου Αθηναίων και των πάντα πρόθυμων με το αζημίωτο ΜΚΟ. Γιατί ΠΑΛΙ στην Αθήνα;;;;; Ζητήσατε να βρεθούν χώροι στο Χαλάνδρι, την Φιλοθέη, το Ψυχικό, την Πολιτεία, τα Βριλήσσια, σε άλλες πόλεις, σε άλλους νομούς!!!!

Κλείνετε τα κέντρα κράτησης και προχωράτε σε σφράγιση της Αμυγδαλέζας. Αποφασίσατε να εφαρμόσετε την λεγόμενη «εποπτευόμενη ελευθερία». Αυτοί οι άνθρωποι που μπήκαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ στη χώρα, λέτε, θα γνωρίζουν οι Αρχές πού βρίσκονται!!!! Δεν θα βγουν, λέτε, χωρίς διεύθυνση και χωρίς περιοριστικούς όρους. Κι αν δεν εμφανιστούν;;;; Πού θα τους βρείτε;;;; Ποιό είναι το σχέδιο της ΕΛΑΣ για να τους βρει σε μια τέτοια περίπτωση;;; Ερώτηση: Πόσοι από τους λαθρομετανάστες έχουν βρεθεί και συλληφθεί αφότου έληξε η προθεσμία οικειοθελούς αποχώρησης των 30 ημερών; Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι θα εξαφανισθούν, αφού πρώτα αποτελέσουν τα καλύτερα θύματα ή τους καλύτερους συνεργάτες της κάθε μαφίας.

Τολμάτε να θέτετε την ζωή μας πάλι σε κίνδυνο;

Τολμάτε να μας υποβαθμίζετε κι άλλο στο όνομα μιας δήθεν προοδευτικότητας πάντα εις βάρος μας;

Τολμάτε να καταστρέφετε κι άλλο το κέντρο της πόλης;

Πολιτική σε αυτόν τον τόπο χαράσσουν οι ΜΚΟ και οι ιδεοληψίες;

Καταπατάτε συνεχώς τα συνταγματικά μας δικαιώματα στο όνομα μίας δήθεν αλληλεγγύης και μας διώκετε από τα σπίτια μας με την βία. Μόνο ως βιασμός και ως κατάληψη κι εποικισμός μπορεί να περιγραφεί αυτό που συμβαίνει στο 6ο διαμέρισμα τα τελευταία χρόνια. (Σημ: Είχατε παραδεχθεί τα παραπάνω στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις μας).

Δεν καταλαβαίνετε ότι διευκολύνετε την διακίνηση λαθρομεταναστών;;;;;; Δεν καταλαβαίνετε ότι προσελκύετε αντί ν’ αποτρέπετε;;;; Έχετε αποφασίσει να μετατρέψετε την Ελλάδα σε μια χώρα λαθρομεταναστών και προσφύγων;;;; Ασπάζεστε προφανώς, για να βρίσκεστε στην ίδια κυβέρνηση, την πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» της κυρίας Χριστοδουλοπούλου (Σημ: Άλλα λέγατε στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις μας)

Η ΑΝΕΞΟΔΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΔΕΚΤΗ κύριε καθηγητά!

Οι απαράδεκτες αποφάσεις σας καταπατούν την νομοθεσία, το Σύνταγμα και πάνω από όλα τις ζωές μας. Άνθρωποι είμαστε και εμείς. Δικαιώματα έχουμε και εμείς.

ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΦΙΕΣ.

ΝΤΡΟΠΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Λέτε ότι καταπατάται η νομοθεσία με την παραμονή τους στα κέντρα κράτησης. Δεν καταπατάται η νομοθεσία η οποία προβλέπει την παράταση της κράτησης εφόσον δεν έχει κατατεθεί αίτημα ασύλου και οι συγκεκριμένοι δεν συνεργάζονται με τις αρχές (π.χ. δεν λένε από πού είναι);;;;;;

Θα τους βρείτε, λέτε, δικαίωμα εργασίας, με 6μηνη αναβολή απέλασης. «Η ελληνική γη χρειάζεται χέρια. Γιατί να έχουμε Μανωλάδες;» αναρωτηθήκατε. Τί μας λέτε;;; Στους Έλληνες θα βρείτε εργασία, μιας και σημαία της κυβέρνησης στην οποία συμμετέχετε, είναι η ανθρωπιστική κρίση;;;;

…………………..

ΥΓ.
Τοποθέτηση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Καθηγητή Γιάννη Πανούση στην Ολομέλεια της Βουλής στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών: «Κώδικας Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης». 18.3.2014: «Τί εννοούμε προσαρμογή; Κατά τη γνώμη μας εννοούμε κοινή προσαρμογή, δηλαδή αυτοί θα προσαρμοστούν σε εμάς αλλά κι εμείς θα προσαρμοστούμε στο δικό τους πολιτισμό και τις δικές τους κοινωνικές αντιλήψεις»

Τί μας λέτε;;;; (Σημ: Άλλα λέγατε στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις με φορείς κατοίκων και επαγγελματιών). Θα γυρίσουμε τον πολιτισμό και τις κοινωνικές αξίες μας 500 και βάλε χρόνια πίσω για να «προσαρμοστούμε»;;;;

Κάτοικοι & Επαγγελματίες 6ου Δ.Δ.

olympia.gr

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com