Translate

Προβοκάτσια από ΄΄κότες΄΄ σε βάρος του ΥΠΟΙΚ Γ.Βαρουφάκη: Του "την έπεσαν" 25 περιθωριακοί και τους αντιμετώπισε μόνος του! - Άφαντη η ΕΛΑΣ!


Mόνος του, χωρίς αστυνομική συνοδεία για άλλη μια φορά και με την γυναίκα του επίσης μόνη, ο υπουργός Οικονομικών Γ. Βαρουφάκης αντιμετώπισε ομάδα περίπου 25-30 περιθωριακών αναρχικών στοιχείων τα οποία επιχείρησαν να του επιτεθούν αργά το βράδυ της Τρίτης σε ταβέρνα των Εξαρχείων.
Λίγο μετά τις 10.30 μ.μ. ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, συνοδευόμενος μόνο από τη σύζυγό του, μπήκε στην ταβέρνα, χωρίς αστυνομική συνοδεία όπως συνηθίζουν πολλά μέλη της κυβέρνησης, προκειμένου να δειπνήσουν.
Μετά τις 11 μ.μ. προφανώς ειδοποιημένα από κάποιους, οι οποίοι είχαν αντιληφθεί την παρουσία του Γ.Βαρουφάκη στην ταβέρνα (ή τον παρακολουθούσαν...) περίπου 25 περιθωριακά άτομα - όλοι μαζί κοπάδι, οι θρασύδειλοι όρμησαν μέσα στην αίθουσα και άρχισαν να απειλούν και να βρίζουν τον υπουργό, ενώ κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του.
ΜΑΓΚΑΣ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ
Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο υπουργός τους είπε "Παιδιά μην χαλάσουμε το μαγαζί, πάμε έξω να λύσουμε τις διαφορές μας".
Ο υπουργός βγήκε έξω και άρχισε να συνομιλεί μαζί τους σε έντονο ύφος και ενώ παρά το γεγονός ότι είχαν περάσει τουλάχιστον 10' από την έναρξη του επεισοδίου δεν φάνηκε πουθενά η αστυνομία.
Αυτήκοοι μάρτυρες μιλάνε για βαριές κουβέντες που ανταλλάχθηκαν μεταξύ του υπουργού Οικονομικών και της ομάδας των περιθωριακών στοιχείων, ενώ αυτόπτης μάρτυρες πελάτης της ταβέρνας, ανέφερε ότι έγιναν και κάποια σπρωξίματα με τον ΥΠΟΙΚ να ρίχνει στο έδαφος ένας από τους πιο προκλητικούς της ομάδας.
Εν τέλει μετά από μία ώρα κι ενώ η αστυνομία ήταν άφαντη (!) ο υπουργός έληξε το επεισόδιο αφού είχε καταφέρει να τους πείσει ότι δεν θα κέρδιζαν τίποτα από το να έρθουν σε συμπλοκή.
Οι 25 περιθωριακοί τελικά αποχώρησαν και μετά από λίγο αποχώρησε και ο Γ.Βαρουφάκης με την σύζυγό του.
Εχουμε σημειώσει ότι αυτή η συνήθεια των μελών της κυβέρνησης, ακόμα και του ίδιου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να κυκλοφορούν χωρίς αστυνομική συνοδεία μπορεί να αποβεί επικίνδυνη, καθώς τόσο εγχώριοι, όσο και ξένοι κύκλοι πρακτόρων και παρακρατικών μπορούν να επιφέρουν καίριο πλήγμα με μία βίαιη ενέργεια.
Για να γίνει καλύτερα αντιληπτό ο τι θα μπορούσε να συμβεί φαντασθείτε η φραστική διαμάχη και τα σπρωξίματα να εξελίσσονταν σε μία γενική συμπλοκή και τον υπουργό Οικονομικών να αντιμετώπιζε σε αναλογία 25:1 τους αν λόγω περιθωριακούς/παρακρατικούς/αναρχικούς, τι θα έγραφαν αύριο οι ξένες και εγχώριες φυλλάδες που μισθοδοτούνται γενναία από τους δανειστές, τις τράπεζες, τα "μαύρα" κονδύλια της τρόικα κλπ.
Η "εποχή της αθωώτητας" που διάγει αυτή η κυβέρνηση καλό είναι να τελειώσει χωρίς να χυθεί αίμα, απλά να αντιληφθούν ότι δεν είναι δυνατόν να παίζεις τέτοια "παιχνίδια"  και να θεωρείς ότι δεν θα επιδιωχθεί ακόμα και η φυσική εξόντωση των μελών της από αυτούς που θίγονται.
Στην ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που κυκλοφορεί σε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ παρουσιάζονται τα δέκα σενάρια προβοκάτσιας που αναλύουν οι ελληνικές υπηρεσίες για δημιουργία κλίματος εκτροπής.
Ορισμένα από αυτά ήδη έχουν αρχίσει να εφαρμόζονται...
 defencenet

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com