Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διαδραστικός χάρτης δείχνει 76 χρόνια θεάσεις UFO από όλο τον κόσμο

Ένας χάρτης με κάθε επίσημη κατόπτευση UFO τα τελευταία 76 χρόνια δείχνει ότι βιώνουμε την πιο κοσμική κίνηση από ποτέ.

Πολλές από αυτές τις θεάσεις μπορεί να οφείλονται στην ανάπτυξη των drones και των νέων τεχνολογιών, στην κατασκευή μυστικών αεροσκαφών, και ίσως σε εξωγήινη δραστηριότητα.

Ο διαδραστικός χάρτης δημιουργήθηκε από τον συγγραφέα Levi Pearson, ο οποίος χρησιμοποίησε ένα σύνολο δεδομένων κατόπτευσης UFO από το Εθνικό Κέντρο Αναφοράς UFO λογισμικό ανοικτού κώδικα από CartoDB.

Κάντε κλικ στο παρακάτω χάρτη για να μάθετε εάν οι εξωγήινοι έχουν εντοπιστεί στη γειτονιά σας

Η αρχή έγινε το 1933 με τις πρώτες εμφανίσεις UFO που παρατήρησαν πάνω από την Καλιφόρνια και τη Νεμπράσκα των ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία στην Ευρώπη, καθώς και τοποθεσίες στην Ιαπωνία και την Αυστραλία.

Ο αριθμός των παρατηρήσεων αυξάνει δραματικά μεταξύ του 1940 και του 1960 σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με το χάρτη.

Στις ΗΠΑ, οι θεάσεις που έχουν τεκμηριωθεί κατά την διάρκεια της δεκαετίας του 1940 περιλαμβάνουν την περίφημη Μάχη του Λος Άντζελες και Συμβάν του Ρόσγουελ.

Στις 25 Φεβρουαρίου 1942, χειριστές ραντάρ εντόπισαν ένα UFO εντός 120 μιλίων (193 χιλιόμετρα) από το Λος Άντζελες που κινούνταν με απίστευτη ταχύτητα πριν εξαφανιστεί.Ο αριθμός των παρατηρήσεων αυξάνει δραματικά μεταξύ του 1940 και του 1960


Ο χάρτης δείχνει μια δραματική αύξηση του αριθμού των εμφανίσεων UFO κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1950 και του 1960.

Ενώ αυτό μπορεί να υποδεικνύει εξωγήινη δραστηριότητα, η CIA υποστήριξε πρόσφατα ότι οι μισές από τις θεάσεις UFO στις ΗΠΑ συνδέονται με την δοκιμή κατασκοπευτικώναεροπλάνων U2 (φωτογραφία) σε υψόμετρο 60.000 ποδών.

Ο Nigel Watson, συγγραφέας του εγχειριδίου έρευνες UFO, είπε: «Οι θεάσεις περίεργων αντικειμένων στον ουρανό έχουν αναφερθεί εδώ και αιώνες, και οι άνθρωποι τελευταία άρχισαν να συνειδητοποιούν ότι αυτό είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο.»

Η βρετανική έκδοση του Roswell αναφέρθηκε ότι έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων το 1980. (UFO χάρτης του Ηνωμένου Βασιλείου)Ένα από τα πιο μυστηριώδη περιστατικά θέασης ΑΙΑ του Ηνωμένου Βασιλείου, στο δάσος του Rendlesham το 1980, όπου αρκετοί στρατιώτες έγιναν μάρτυρες θεάσεων από παράξενα ιπτάμενα φώτα, οχήματα και σημάδια που πολλοί θεώρησαν ότι πρόκειται για προσγείωση σκάφους.

Οι θεάσεις στο Rendlesham περιγράφονται συχνά ως «Το Βρετανικό Ρόσγουελ».Ορισμένοι πιστεύουν ότι η αύξηση στις θεάσεις κατά τα τελευταία 20 χρόνια θα μπορούσε να είναι από τη διάδοση της χρήσης του διαδικτύου, το οποίο επέτρεψε στους ανθρώπους να μοιράζονται θεάσεις πιο εύκολα από ότι πριν (UFO χάρτης επικεντρώθηκε στην Αυστραλία Φωτογραφία)


Ο χάρτης δείχνει μία διάσημη κατόπτευση UFO στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, το 1986, όταν στρατιωτικά αεροσκάφη είχαν σταλεί για να παρεμποδίσει 20 ΑΤΙΑ, καθώς και πολλές θεάσεις στη Νότια Αφρική και σε άλλα μέρη της ηπείρου, οι οποίες έχουν αναφερθεί τα τελευταία χρόνια.

Οι χάρτες της Νότιας Αμερικής (αριστερά) και της Αφρικής (δεξιά)

Το διαδίκτυο επιτρέπει την πρόσβαση σε μεγαλύτερες ποσότητες πληροφοριών και μας δίνει τη δυνατότητα να συζητάμε τις εκθέσεις από πολλές διαφορετικές οπτικές γωνίες, από τις ακραίες απόψεις έως σκεπτικισμό, αλλά και στις πιο αλλόκοτες φήμες συνωμοσίας.

«Με ή χωρίς το Διαδίκτυο, οι UFOλόγοι τείνουν να πιστεύουν ότι μόνο 5% έως 10% τοις εκατό των παρατηρήσεων είναι κάτι ξεχωριστό και χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης.»

                                                                                                                                                 Πηγή

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Συρία: επικείμενο αεροπορικό επεισόδιο Ρωσίας-ΗΠΑ με κατάρριψη – Πρώτη θερμή επαφή Su-35S με F-22 Raptor! Vid

Ξαφνικά «βουίζει» η Συρία για επικείμενο χοντρό αεροπορικό επεισόδιο μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας που θα οδηγήσει σε κατάρριψη ενώ είχαμε πριν λίγο την πρώτη επιβεβαιωμένη «θερμή επαφή» μεταξύ ρωσικών

ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ vid

Ρώσοι επιστήμονες δείχνουν ότι η Ανταρκτική δεν είναι αυτό που μας λένε Όλοι έχουμε ακούσει για αυτή την ήπειρο ακραίες θεωρίες! Η Ανταρκτική είναι η πέμπτη μεγαλύτερη ήπειρος στον κόσμο. Είναι σχεδόν ακατοίκητη από ανθρώπους, με πληθυσμό μόνο μερικών χιλιάδων επιστημόνων που έχουν δημιουργήσει επιστημονικές βάσεις. Οι θαρραλέοι επισκέπτες, που είχαν το θάρρος να επισκεφθούν αυτό το μέρος, ανταμείφθηκαν με ένα μαγευτικό τοπίο και μια μοναδική εμπειρία. Αλλά πρόσφατα, ανακαλύψαμε ότι όλα όσα γνωρίζουμε για την Ανταρκτική μπορεί να φαίνονται λανθασμένα … Κατά τη γνώμη της Ρωσίας, αυτό που πραγματικά διακυβεύεται διατηρήθηκε απόλυτα μυστικό από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και τη ρωσική κυβέρνηση. Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει μιλήσει γι ‘αυτό! Τώρα η Ανταρκτική έχει απαγόρευση και οι άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί οι κυβερνήσεις αποφάσισαν να κρατήσουν αυτή τη σημαντική ανακάλυψη άκρως απόρρητη. Οι επιστήμονες από τη Ρωσία ανακάλυψαν ένα καινούργιο θανατηφόρο-φονικό πλάσμα με την ονομασ…

Πως η κυβέρνηση μετέτρεψε την μεσαία τάξη σε απατεώνες! Γιατί δεν καταγγέλλουν επωνύμως και με στοιχεία αλλά συκοφαντούν γενικώς;

ΤΟ τελευταίο διάστημα δίνει και παίρνει μια νέα ορολογία, που έχει εισβάλλει για τα καλά στην δημόσια σφαίρα: ο στρατηγικός κακοπληρωτής!

Η πρωτεύουσα του Ισραήλ είναι η Washington, D.C.

του MattParrott/ ΚΟ
Η πρωτεύουσα ενός κράτους είναι η αδιαμφισβήτητη έδρα της εξουσίας του, η βάση του από την οποία κατευθύνει την στρατιωτική και εσωτερική του πολιτική, το κέντρο βάρους του και τον οικονομικό