Translate

Επίθεση ισλαμοπίθηκων σε ξενοδοχείο με ξένους τουρίστες στην πόλη Σους της Τυνησίας





Επίθεση σε ξενοδοχείο με ξένους τουρίστες στην πόλη Σους της Τυνησίας αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης και πηγές των τυνησιακών αρχών.

ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΕ 27 ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ… 

Στην περιοχή υπήρξε ανταλλαγή πυρών, ενώ αναφέρεται ότι ήδη ένας ένοπλος έχει πέσει νεκρός.
Η Τυνησία βρίσκεται σε διαρκή συναγερμό από τον Μάρτιο, οπότε ισλαμιστές ένοπλοι επιτέθηκαν στο μουσείο Μπαρντό της Τύνιδας, σκοτώνοντας ομάδα ξένων τουριστών, σε μία από τις χειρότερες επιθέσεις στην ιστορία της μικρής αραβικής, βορειοαφρικανικής χώρας.m1
Τρομοκρατική επίθεση σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε παραλία τουριστικού ξενοδοχείου στην πόλη Σους στα κεντροανατολικά της Τυνησίας.
M4Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Εσωτερικών της Τυνησίας, Μοχάμεντ Αλί Αρούι, ο αριθμός των νεκρών έχει φτάσει τους 27 ενώ μπορεί να αυξηθεί.
m2Την ίδια ώρα, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών της Τυνησίας επισήμανε πως ένας από τους δύο δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά. Όσο για τον δεύτερο οι τοπικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, σημειώθηκε ανταλλαγή πυρών έξω από το ξενοδοχείο. Σημειώνεται πως η Τυνησία βρίσκεται σε κατάσταση υψίστης ετοιμότητας έπειτα από την πρόσφατη αιματηρή επίθεση ισλαμιστών σε μουσείο της χώρας.
M3
Την ίδια ώρα, υπάρχουν αναφορές για δύο επιθέσεις σε δύο διαφορετικά ξενοδοχεία, ενώ για την πρώτη τρομοκρατική επίθεση οι νεκροί υπολογίζονται στους 27 και οι τραυματίες στους έξι, αριθμός που επιβεβαιωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών σε κρατικό τηλεοπτικό σταθμό.
M5m1

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com