Translate

ΤΑ ''ΔΕΝΔΡΑ'' ΘΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ...

 Γεώργιος Γκιόλβας(1920 - 2003): «Ευτυχώς... που δεν θα ζήσω αυτά που θα γίνουν το 2018»!
 Τα βδελυρά έθνη

- Κατά το έτος εκείνο θ’ ανοίξει ο Κύριος τις πύλες των Ινδιών που έκλεισε ο βασιλιάς των Μακεδόνων Αλέξανδρος. Θα βγουν τότε απ’ εκεί οι εβδομήντα δύο βασιλείς με τον λαό τους, τα λεγόμενα βδελυρά έθνη, που είναι πιο σιχαμερά από κάθε αηδία και δυσωδία. Αυτά θα διασκορπισθούν σ’ όλο τον κόσμο. Θα τρώνε ζωντανούς τους ανθρώπους και θα πίνουν το αίμα τους. Θα καταβροχθίζουν επίσης με μεγάλη ηδονή μύγες, βατράχους, σκυλιά και κάθε ακαθαρσία.Αλλοίμονο στις περιοχές, απ’ όπου θα περάσουν! Αν είναι δυνατόν, Κύριε, ας μην υπάρχουν τότε Χριστιανοί! Γνωρίζω όμως ότι θα υπάρχουν.
Εκείνες τις ημέρες θα σκοτεινιάσουν, σαν να θρηνούν στον αέρα για όσα αποτροπιαστικά θα διαπράξουν εκείνα τα σιχαμερά έθνη. Ο ήλιος θα γίνει σαν αίμα, ενώ η σελήνη κι όλα τα άστρα θα σκοτισθούν, καθώς θα τα βλέπουν επάνω στη γη να συναγωνίζονται στην ακαθαρσία. Αυτοί οι λαοί θα κατασκάψουν τη γη, θα κάνουν αποχωρητήρια τα θυσιαστήρια, και θα βάλουν τα άγια σκεύη σε ατιμωτική χρήση. Τότε όσοι θα κατοικούν στην Ασία, ας φύγουν στα νησιά των Κυκλάδων (κατ’ άλλη γραφή: τις κοιλάδες των νήσων), γιατί τα ρυπαρά έθνη δεν θα πάνε εκεί, και ας πενθήσουν για εξακόσιες εξήντα ημέρες.
Η Παγκόσμια Τράπεζα Σπόρων Σβάλμπαρντ έχει σχεδιαστεί για την προστασία των σπόρων 820.619 φυτών σε περίπτωση μαζικής καταστροφής του περιβάλλοντος, ασθενειών, πυρηνικού πολέμου ή κάποιας σύγκρουσης αστεροειδούς.
Η προστασία της βιοποικιλότητας του πλανήτη με αυτόν ακριβώς τον τρόπο είναι ο σκοπός της Παγκόσμιας Τράπεζας Σπόρων Σβάλμπαρντ” δήλωσε ο Μπράιαν Λάινοφ, εκπρόσωπος του ιδρύματος που είναι υπεύθυνο για την υπόγεια αποθήκευση των σπόρων σε ένα νορβηγικό νησί 1.300 χιλιομέτρων από τον Βόρειο Πόλο.

- Μετά την συμπλήρωση της βασιλείας των εθνών, λένε μερικοί ότι ο Θεός θα επανασυστήσει το ισραηλιτικό κράτος, για να βασιλεύσει στη γη μέχρι το τέλος του κόσμου. Επικαλούνται μάλιστα ως μαρτυρία το ακόλουθο χωρίο του Ησαΐου: «Και έσται εν ταις εσχάτες ημέραις, αρεί Κύριος ο Θεός σημείον εν τη συμπληρώσει των εθνών επί πάντα τα πρόβατα Ιούδα, τα διεσκορπισμένα εν τοις έθνεσι και συνάξει τους απωσμένους Ισραήλ εν τη αγία πόλει Ιερουσαλήμ. Και έσται τω Ισραήλ ως τη ημέρα η εξήλθεν εκ γης Αιγύπτου» (πρβλ. ια΄ 12,16). Επικαλούνται επίσης και τον απόστολο Παύλο που λέει: «Όταν το πλήρωμα των εθνών ήξη, τότε πας Ισραήλ σωθήσεται» (πρβλ. Ρωμ. ια΄ 25,26).
ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ!
Τι ξέρουν και σιωπούν;
Η συνωμοσία της ΝΑSA
“8 και ο δεύτερος ΑΓΓΕΛΟΣ εσάλπισε και ως όρος μέγα καιόμενον με πυρ ερρίφθη εις την θάλασσαν και το τρίτον της θαλάσσης έγεινεν αίμα
9 και απέθανε ο τρίτον των εμψυχων κτισμάτων των εν τη θαλασση και το τρίτον των πλοίων διεφθάρη”
ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΚΕΦ 8
Ο ήλιος θα γίνει μαύρος και σκοτεινός, ενώ η σελήνη σαν αίμα, εξ αιτίας των ανθρώπων που εξομοιώθηκαν με τους χοίρους. Τ’ αστέρια θα πέσουν στη γη. Κάθε βουνό και νησί θα μετακινηθεί από την βία του σεισμού και της απειλής. Οι ιερείς του Θεού, μαζί με όσους εναρέτους και εγκρατείς θα έχουν απομείνει, θα καταφύγουν στα βουνά και στα σπήλαια.
Αναμένεται καταστροφή φυσική – οικονομική τύπου Ιαπωνίας, αλλά μεγαλύτερη, ενδεχομένως μέσα στο 2016…
«Θέλει δε ελθεί η ημέρα του Κυρίου, ως κλέπτης εν νυκτί. καθ’ ην οι ουρανοί θέλουσι παρέλθει με συριγμόν, τα στοιχεία δε πυρακτούμενα θέλουσι διαλυθή, και η γη και τα εν αυτή έργα θέλουσι κατακαή. . . Κατά δε την υπόσχεσιν αυτού νέους ουρανούς και νέαν γην προσμένομεν, εν οις δικαιοσύνη κατοικεί.» Β΄ Πέτρου [γ΄] 3:10,13.
 ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ
ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ…
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015 – Η Ελλάδα και ο πλανήτης καζάνι που βράζουν…
Πα’ί’σιος ο Αγιορείτης : ”Ο Θεός επιτρέπει να γίνει τώρα ένα τράνταγμα γερό. Έρχονται δύσκολα χρόνια. Θα έχουμε δοκιμασίες μεγάλες… Να το πάρουμε στα σοβαρά”
ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 
Εκατομμύρια λαθρό έχουν εισβάλλει στην πατρίδα μας – Οικονομικό χάος – Τα χρέη πολλών κρατών έχουν πιάσει ταβάνι όπως της Αμερικής… έτοιμα για χρεοκοπία – Εξάπλωση του Σιωνιστικού Στρατού (ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ)….
Δείτε τη συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί…
«Ο δε θερισμός είναι η συντέλεια του αιώνος. οι δε θερισταί είναι οι άγγελοι. Καθώς λοιπόν συλλέγονται τα ζιζάνια και κατακαίονται εν πυρί, ούτω θέλει είσθαι εν τη συντελεία του αιώνος τούτου . θέλει αποστείλει ο Υιός του ανθρώπου τους αγγέλους αυτού, και θέλουσι συλλέξει εκ της βασιλείας αυτού πάντα τα σκάνδαλα, και τους πράττοντας την ανομίαν. και θέλουσι ρίψει αυτούς εις την κάμινον του πυρός . εκεί θέλει είσθαι ο κλαυθμός και ο τριγμός των οδόντων. Τότε οι δίκαιοι θέλουσιν εκλάμψει ως ο ήλιος, εν τη βασιλεία του Πατρός αυτών.» Ματθαίον [ιγ΄] 13:39-43.
ΚΛΙΜΑΤΙΚΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ

«Μη φοβηθήτε από των αποκτεινόντων το σώμα, την δε ψυχήν μη δυναμένων να αποκτείνωσι. φοβήθητε δε μάλλον τον δυνάμενον και ψυχήν και σώμα να απολέση εν τη γεέννη.» Ματθαίον [ι΄] 10:28.
7spy

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com