Translate

Ελβετός πολιτικός: Το Ισλάμ απειλεί την ελευθερία της Ευρώπης και καταστρέφει κάθε τι χριστιανικό. vid

Ο Ελβετός πολιτικός στο Κόμμα του Λαού, βουλευτής και πραγματικός ακτιβιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Oskar Freysinger, είχε δώσει στο Βερολίνο μια συγκλονιστική ομιλία, που βάζει όλους μας σε σκέψεις, τώρα που οι ορδές των φανατικών μουσουλμάνων περικυκλώνουν την Ευρώπη, απειλώντας να επιβάλλουν τον νόμο του Ισλάμ παντού!

Ο Freysinger, στο παρακάτω  videο, αναφέρει πως το Ισλάμ απειλεί την ελευθερία ολόκληρης της Ευρώπης, η οποία με τόσους κόπους αποκτήθηκε. Την ελευθερία που πρώτος ο Ελληνισμός δίδαξε στην ανθρωπότητα μέσω της διά πυρός και σιδήρου ιστορία του. Και τώρα μας κυκλώνει ένα δόγμα, το οποίο δέχεται την παιδεραστία, την κακοποίηση γυναικών και την υποβάθμιση του ανθρώπου. Ένα δόγμα που δεν έχει καμία σχέση με το ελεύθερο πνεύμα του Χριστού και των Ελλήνων.

Ο Ελβετός πολιτικός αφήνει απέλπιδα κραυγή για την επίθεση που δέχεται η ανθρωπότητα και για την οποία υπεύθυνοι είναι οι παγκοσμιοποιητές της Δύσης, που επιδιώκουν χάος στην Ευρώπη μέσω των παράνομων μεταναστών, που αυτοί έστειλαν, με σκοπό να επιβάλλουν εν τέλει παγκόσμια δικτατορία που θα παρέχει «ασφάλεια» στα τρομοκρατημένα πλήθη.
Αναδεικνύει τον ύποπτο ρόλο του ΝΑΤΟ, το μίσος κατά των χριστιανών και τέλος τονίζει πως στόχος των Ισλαμιστών είναι να ποδοπατήσουν τον βασικό πυλώνα του ανθρώπινου πολιτισμού: «Αγάπα τον Διπλανό σου!».

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com