Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ!

Γράφει ο Λύκιος.

 Ο κύβος ερρίφθη! Η Ελλάδα εξοβελίζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με ταχείς ρυθμούς. Η ηγέτιδα δύναμη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Γερμανία, μεθόδευσε την αποβολή της Ελλάδος από τους μηχανισμούς και την προστασία της Ευρώπης, μιας Ευρώπης η οποία χρωστά ακόμη και το όνομά της στην Ελλάδα!
Η Γερμανία εντέλει τις χώρες δορυφόρους της (Αυστρία, Πολωνία, Ουγγαρία, Τσεχία και Σλοβακία), να αποκλείσουν από τα σύνορά τους την ροή λαθρομεταναστών και προσφύγων, ώστε να εγκλωβιστούν στην Ελλάδα.
              

Η Τουρκία δεν συνεργάζεται όπως ήταν αναμενόμενο, με την Ε.Ε., αλλά ούτε και με το ΝΑΤΟ στην επανεισδοχή των (μουσουλμάνων) λαθρομεταναστών-προσφύγων στην επικράτειά της, ενώ ετοιμάζει να προωθήσει άλλα 3.000.000 ανθρώπους στην ελληνική επικράτεια. Γνωρίζει βεβαίως πολύ καλά, ότι αυτοί θα παραμείνουν στην χώρα μας εγκλωβισμένοι και το επιχειρεί σκοπίμως.

Η Γερμανία, παραδοσιακός σύμμαχος της Τουρκίας (και αμφότεροι παραδοσιακοί εχθροί μας), της δίνει διέξοδο στο Αιγαίο, ορίζοντας de facto την κυριαρχία των θαλασσών του ανατολικού Αιγαίου από την Τουρκία, μέχρι τον 25ο μεσημβρινό!

Οι Τούρκοι ορέγονται περισσότερες διεκδικήσεις σε βάρος της Ελλάδος, απ’ όσες είχαν μέχρι τώρα.
Η αδυναμία της ελληνικής πλευράς να αντισταθεί στις εις βάρος της εξελίξεις, οφείλονται κυρίως στην πλήρη απώλεια του κύρους της, μετά από τις ατυχείς επιλογές της κυβέρνησης και τους κακούς της χειρισμούς.

Η χώρα μας οδεύει στην πλήρη απομόνωση σε διπλωματικό επίπεδο, αφού εμφανίζεται ως μια κατεστραμμένη οικονομικά και παραδομένη στους ισχυρούς χώρα, η οποία δεν έχει σθένος και έρεισμα για να διεκδικήσει ούτε τα στοιχειώδη της δικαιώματα.

Ακριβώς επειδή δεν έχει το σθένος να αντιταχθεί σε οτιδήποτε, αφού η κυβέρνηση δίνει γην και ύδωρ στους δανειστές της (οι οποίοι της ετοιμάζουν άμεσα και 4ο μνημόνιο), όλοι αποθρασύνονται μαζί της, επιβεβαιώνοντας την ρήση «δρυός πεσούσης, πας ανήρ ξυλεύεται»!

Οι τραγικές παλινωδίες, ο κακός σχεδιασμός, οι κακές εκτιμήσεις, οι ιδεοληψίες και το έλλειμμα  πατριωτισμού από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οδηγούν την χώρα σε ακόμα δυσμενέστερη θέση και αντί να περισώσουν ότι απέμεινε λειτουργικό στην χώρα, το θυσιάζουν στο βωμό της ανοησίας, της μικροκομματικής σκοπιμότητας και της διαφθοράς.

Στο πολιτικό προσκήνιο, η αντιπολίτευση δεν φαίνεται ικανότερη για να αναλάβει τα ηνία της χώρας, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σταθεροποιήσει την κατάσταση.
Ο νέος πρόεδρος της ΝΔ, αν και διαφορετικός από τον πρωθυπουργό της κυβέρνησης, φαίνεται εξίσου ενδοτικός και υποταγμένος στα γερμανικά κελεύσματα.

Η οικονομία της χώρας, δεν έχει καμία απολύτως πιθανότητα να ανορθωθεί από τα μνημονιακά προγράμματα, αφού η καταστροφή της εγχώριας παραγωγής που θα έδινε πνοή ζωής στην οικονομία, σε συνδυασμό με την ανεργία και την υπερφορολόγηση, είναι η ιδανική συνταγή για μια τελειωτική πτώχευση.

Οι αντιδράσεις των αγροτών δεν θα καμφθούν εύκολα και πολλές κοινωνικές ομάδες που νιώθουν καταπιεσμένες, αλλά λειτουργούν «μουδιασμένα» και δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν, ενδόμυχα επιθυμούν να κορυφωθεί η σύγκρουση με την κυβέρνηση, σε μια προσπάθεια ανατροπής των εξελίξεων. Η ιδέα ότι όποιος κάνει την αρχή, εμείς θα ακολουθήσουμε, έχει αρχίσει να επεκτείνεται υποσυνείδητα στους πολίτες, που νοιώθουν την ανάγκη να ξεσηκωθούν.

Κάτω από αυτές τις πιέσεις, η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να προχωρήσει στην δημιουργία μιας οικουμενικής κυβέρνησης, μήπως και οι πολιτικές ευθύνες επιμεριστούν σε όλες τις παρατάξεις.
Οι εξελίξεις έστω κι έτσι όμως, δεν πρόκειται να οδεύσουν σε καμία βελτίωση της οικονομίας, όσο αναγκαζόμαστε να εφαρμόζουμε τα εθνοκτόνα μνημόνια που αποδομούν την κοινωνική συνοχή και την ευημερία. Συνεπώς η πτώχευση και η σταδιακή και προγραμματισμένη έξοδος απ’ το ευρώ, φαίνεται ως μονόδρομος.

Όλα αυτά όμως έχουν μια βραχυπρόθεσμη προοπτική, μερικών μηνών. Φαίνεται όμως ότι πολύ πιο σύντομα, οι γεωστρατηγικές εξελίξεις θα μας προλάβουν.
Οι εξελίξεις στην Συρία και η τακτική των Τούρκων σε βάρος μας (με τις πλάτες των Γερμανών που προδίδουν τα ευρωπαϊκά ιδεώδη, στα οποία δεν πίστεψαν ποτέ), πολύ σύντομα θα μας φέρουν προ τετελεσμένων, χωρίς να μπορέσουμε να αντιδράσουμε αποτελεσματικά.

Οι διαρκείς μας υποχωρήσεις σε όλα τα πεδία και ιδιαίτερα στις απαιτήσεις των Τούρκων, η ενδοτικότητα στα ζητήματα των θαλασσίων συνόρων και των ελέγχων (έρευνα-διάσωση) και η υποχώρησή μας στις μεθοδεύσεις των «φίλων» μας Ευρωπαίων εταίρων, προσφέρουν τις θάλασσες, τα νησιά και την ηπειρωτική μας κυριαρχία, ως έδεσμα στο πιάτο των Τούρκων.

Μια χώρα πτωχευμένη και απομονωμένη, με εκατομμύρια εγκλωβισμένων λαθρομεταναστών και προσφύγων, οι οποίοι είναι μουσουλμάνοι προερχόμενοι από περιοχές με πολέμους θρησκευτικού μίσους (σουνίτες), είναι από μόνη της μια βραδυφλεγής βόμβα!
Τα εκατομμύρια αυτά πλήθη, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων επιθυμεί να μεταναστεύσει στην Ευρώπη, όταν αντιληφθούν ότι εγκλωβίστηκαν στην χώρα μας, είναι προφανές ότι θα ξεσπάσουν εδώ μέσα, για πολλούς λόγους. Αρχικά για λόγους επιβίωσης (σίτιση, κατάλυση) και έπειτα για λόγους εκδίκησης εναντίων των πιο πρόσφορων εκπροσώπων της Δύσης.

Και οι πιο πρόσφοροι εκπρόσωποι της Δύσης, είμαστε εμείς! Γιατί ανήκουμε στην Ευρώπη, το ΝΑΤΟ και είμαστε χριστιανοί. Για τους τζιχαντιστές του ISIS ιδίως, είμαστε ακόμα πιο μισητοί, μιας και είμαστε ομόδοξοι (ορθόδοξοι χριστιανοί) με τους Ρώσους που τους βομβαρδίζουν.
 Μέχρι τώρα, οι φανατικοί ισλαμιστές δεν έχουν στοχοποιήσει την Ελλάδα, διότι τους εξυπηρετεί ως πύλη εισόδου, η οποία τους προωθεί με νομιμοποιητικά έγγραφα στην βόρεια Ευρώπη και συνεπώς τους είναι χρήσιμη.

Όταν η Ελλάδα θα απομονωθεί απόλυτα και δεν θα μπορέσει να τους προωθήσει στα σύνορα, τότε θα πάψει να θεωρείται χρήσιμη και θα μεταβληθεί αυτόματα σε εύκολο στόχο.  Η ώρα αυτή, είναι πολύ κοντά πλέον.

Τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών και προσφύγων, κρύβουν πολλές χιλιάδες φανατικών ισλαμιστών, από το Ιράκ, το Αφγανιστάν, τη Λιβύη, το Μαρόκο, την Αλγερία, το Πακιστάν και τη Συρία. Αυτοί είναι σε μάχιμες ηλικίες και ήδη εμπειροπόλεμοι, σε ένα πόλεμο «αντάρτικο πόλεων» , ο οποίος θεωρείται ο πλέον δύσκολος να αντιμετωπισθεί ακόμα και από τους πιο εκπαιδευμένους στρατούς στον κόσμο. Τα όπλα που θα τους εξοπλίσουν είναι ήδη εδώ και το μόνο που αναμένεται, είναι το σύνθημα της έναρξης.

Επιχειρησιακά, η καταλληλότερη στιγμή για αυτό το σύνθημα, είναι όταν δημιουργηθεί κάποιο καλοστημένο θερμό (πολεμικό) επεισόδιο με τους Τούρκους, κάπου στο Αιγαίο.
Μια τέτοια κατάλληλη στιγμή, μπορεί να συνδυάζεται και με κάποια εξέγερση ή γενικευμένα επεισόδια από Έλληνες πολίτες, στην πρωτεύουσα και την ύπαιθρο ταυτόχρονα.
Όλα αυτά μοιάζουν να είναι πολύ κοντά μας ήδη!

Οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτές τις εξελίξεις, όλοι μαζί, σε συλλογικό, οικογενειακό και ατομικό επίπεδο.
Η ψυχολογική προετοιμασία για αιματηρές καταστάσεις, πρέπει να είναι σε πρώτη προτεραιότητα.
Η προετοιμασία των υποδομών, σε εφόδια, τρόφιμα, όπλα, φάρμακα και καύσιμα, πρέπει να ξεκινήσει τώρα, αν δεν έχει ήδη γίνει μέριμνα.
                                                                                                                                      ΠΗΓΗ
                                                                                                                      επιμέλεια 7spy

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μια περίεργη προετοιμασία: Χωρίς κινητά στον στρατό για μία εβδομάδα – Ιδού πως μας «χτυπά» η Αγκυρα

Μια περίεργη προετοιμασία, η οποία έχει σχέση με τις επικοινωνίες, εφαρμόζεται για πρώτη φορά στον Στρατό. Μόνο με υπηρεσιακά μέσα πραγματοποιούνται οι

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΗΣ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ… «ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ»!!

Μεγάλη αίσθηση έχει κάνει η δήλωση όπως αναφέρεται επιτελή του ΓΕΕΘΑ ότι : «Δεν περιμένουν κανένα πόλεμο στο Αιγαίο. Έχει ήδη ξεκινήσει κι έχουμε ήδη τον πρώτο νεκρό μας!»ç

Aπόρρητα προγράμματα για τους εξωγήινους! VID

Η υπερεθνική ελίτ που κυβερνά τον κόσμο προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει μυστικά τα βρώμικα σχέδια της για την ανθρωπότητα.
Στο παρακάτω videο αποκαλύπτονται πληροφορίες για τις

Αυτό το «μέτωπο» κρίνει τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο

Η προειδοποίηση Πούτιν Το μέτωπο που θα κρίνει την έκβαση των γεγονότων στον πλανήτη και το αν θα γίνει παγκόσμιος πόλεμος ή όχι, δεν είναι γεωστρατηγικό αλλά πολιτικό.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΑΝΩΜΑΛΟΙ...Αλλάζουν τις ελληνικές οικογένειες όπως τις ξέραμε vid

Επίσπευση και απλούστευση των διαδικασιών αναδοχής και υιοθεσίας, χαρτογράφηση των παιδιών που φιλοξενούνται στα ιδρύματα προωθεί νομοσχέδιο του υπουργείου

Και τώρα Ντεράα: Ο φιλελεύθερος Άσσαντ μετά την Α.Γουτα «καθαρίζει» και τον τελευταίο θύλακα των ισλαμοπιθήκων και τελειώνει τον πόλεμο

Η απελευθέρωση της ανατολικής Γούτα, που βρίσκεται στις πόρτες της Δαμασκού, ανοίγει τον δρόμο για την ανάπτυξη του συριακού στρατού σε άλλες περιοχές με πιθανότερο