Translate

Παλιά είχαμε τους ταγματασφαλίτες της ''καταραμένης δεξιάς''. Τώρα οι τραμπούκοι του παρακράτους λέγονται ''αναρχοκομμουνιστές'' και είναι το δεκανίκι του ''συστήματος'' έχοντας πλήρη ασυλία!

volosΤον χτύπησαν στο πρόσωπο, τον έριξαν κάτω και άρχισαν να τον κλωτσούν
Απότομα διακόπηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου την Τετάρτη για την δημιουργία κέντρου φιλοξενίας ΛΑΘΡΟΜεταναστών ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ στην περιοχή, όταν ''επτά νεαροί'' που φορούσαν
κουκούλες, εισέβαλαν στην αίθουσα και επιτέθηκαν στο στέλεχος της Χρυσής Αυγής, Αρτέμη Καλούτσα.
ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!
ΣΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ!
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα magnesianews.gr, οι κουκουλοφόροι τον χτύπησαν στο πρόσωπο, τον έριξαν κάτω και άρχισαν να τον κλωτσούν. Ωστόσο, επενέβησαν άμεσα οι δημοτικοί σύμβουλοι και ορισμένοι από τους κατοίκους που παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση και οι οποίοι απομάκρυναν τους νεαρούς από την αίθουσα.
Ο κ. Καλούτσας αποχώρησε αιμόφυρτος, ενώ οι τραμπούκοι κουκουλοφόροι αποχώρησαν από το Δημαρχείο του Βόλου, λέγοντας συνθήματα όπως «φασίστες, κουφάλες, έρχονται κρεμάλες». (Σόρος)
Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και ο χρυσαυγίτης βουλευτής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος είχε αποχωρήσει, λίγη μόνο ώρα προτού ξεσπάσουν τα επεισόδια. Μάλιστα, σύμφωνα με το e-volos.gr, οι νεαροί αναζητούσαν στην αίθουσα τον βουλευτή, φωνάζοντας «πού είναι ο Παναγιώτης;».
Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου διακόπηκε και αναμένεται να συνεχιστεί αργότερα.
υγ. σκοτώνουν εδώ και χρόνια στο όνομα της ψευτοδημοκρατίας με τις πλάτες άλλων!


ἔσσεται ἦμαρ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com