Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

H KYBEΡΝΗΣΗ ΘΕΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗ ΛΟΓΩ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ vid

Ο υπουργός επιβεβαίωσε ότι η χώρα μας έστειλε αίτημα για έκτακτη βοήθεια προς την Κομισιόν.  "Είναι αλήθεια ότι είχαμε φτιάξει σχέδιο εκτάκτου ανάγκης. Δυστυχώς το σχέδιο πρέπει να εφαρμοστεί, το στείλαμε και στην Ε.Ε. , το έχουμε ποσοτικοποιήσει και σε είδη και χρήματα και σε προσλήψεις και ελπίζω ότι θα κινηθεί πιο γρήγορα η Ε.Ε" είπε ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για 120 στρατόπεδα.
Ο κ. Μουζάλας εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ένας μεγάλος αριθμός θα φύγει από την Ελλάδα με το πρόγραμμα οικειοθελούς επιστροφής κι αυτό θα αφορά κυρίως σε παράνομους μετανάστες. Όπως είπε εφαρμόζεται και ήδη έχουμε ήδη 3.000 επιστροφές.
Για την Ειδομένη είπε ότι υπάρχει πρόβλημα γιατί δεν έχουν πειστεί ότι έχει κλείσει ο ασφαλής δρόμος. "Πιστεύω ότι θα μειωθεί η ορή και σιγά σιγά θα μεταδοθεί το μήνυμα ότι το σύνορο είναι κλειστό και οι άνθρωπο θα ψάξουν κάποιους άλλους τρόπους. Παράλληλα,  ετοιμάζουμε με τον ΟΗΕ ένα σποτ που θα το παίξουμε στα ΜΜΕ, κυρίως στο διαδίκτυο, στην Τουρκία που θα ενημερώνουμε ότι τα σύνορα είναι κλειστά στην Ειδομένη" τόνισε. 
Ακόμη, είπε ότι το γήπεδο του μπέιζμπολ στο Ελληνικό δεν θα γίνει κέντρο συγκέντρωσης προσφύγων.

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο κουφός ψευτοεθνάρχης Καραμανλής αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Μακεδονία” το 1959!

Σημαία τους έχουν κάνει οι ψοφοδεξιοί «υπερπατριώτες» και όψιμοι «Μακεδονομάχοι» (Καμμένος, Τζιτζικώστας, κ.λπ.) την σύνοδο των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας τους,

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Δεινόσαυροι | Nτεκαράμπια | 65.000.000 ψέματα vid

Η αλήθεια για τους δεινόσαυρους... δείτε το video ... 

Κοινωνία Χρεωμένων Σκλάβων

Είμαστε μία κοινωνία οφειλετών. Το κράτος χρωστάει , χρωστούν οι πολίτες σε αυτό  κράτος και κυρίως στις τράπεζες. Οι τράπεζες αποτελούν πλέον το μεγάλο αφεντικό.  Η ζωή ακριβαίνει διαρκώς λόγω του δημόσιου χρέους.

Άλλοι Κόσμοι Πέρα από το Χάρτη; - MORE Land Beyond the Map? (GRsubs) vid

Το συγκεκριμένο βίντεο μετά από 5 μήνες και 2.567 προβολές
το έριξαν. 
think Outside the glObe
(https://www.youtube.com/watch?v=5v57s...)
Το ξανα ανεβάζω λοιπόν, μιας και κρίνω ότι είναι από τα πιο σημαντικά του καναλιού! Άλλα 2 που έπεσαν, απλώς δεν θα ασχοληθώ.

Ο γελωτοποιός του μεγαλοκαναλάρχη – Τον γνωρίζετε όλοι

Οι γελωτοποιοί του βασιλέως είναι ένα είδος παρα-δημοσιογραφίας «επιπέδου», που άνθισε παράλληλα με τη σήψη, τη διαφθορά και τη διαπλοκή. Σαν τα λάχανα που τρέφονται από την κοπριά. Πχ στο