Translate

ΑΓΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΝΤΠ, ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣvid

article-3511398-3298459000000578-361_964x415
Επεισόδια μεταξύ ακροδεξιών και αστυνομικών σημειώθηκαν σε πλατεία των Βρυξελλών, λίγα μόλις 24ωρα μετά το διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στην πρωτεύουσα του Βελγίου και έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

brixeles1
brixeles5Η περιοχή μετατράπηκε σε πεδίο μάχης μεταξύ των αστυνομικών και των ναζιστικών οργανώσεων, στην κεντρική πλατεία, ακριβώς μπροστά από τον αυτοσχέδιο τύμβο από λουλούδια που δημιούργησαν οι κάτοικοι, για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων πριν λίγες μέρες.
brixeles4
brixeles2
Επιτέθηκαν σε μουσουλμάνες που βρίσκονταν στην πλατεία, ενώ χαιρέτησαν ναζιστικά και ποδοπάτησαν τα λουλούδια και τα κεριά. Τότε επενέβη η αστυνομία που χρησιμοποίησε αντλίες νερού για να τους απωθήσει.
brixeles14
Ορισμένοι εξ αυτών φορούσαν μάσκες και έφτασαν στο κέντρο της πλατείας έξω από το χρηματιστήριο φτάνοντας μέχρι τα σκαλιά του κτιρίου.
brixeles9
brixeles10
Δυνάμεις της αστυνομίας παρενέβησαν και έκαναν χρήση αντλιών νερού από ειδικά οχήματα για να απωθήσουν τους ακροδεξιούς.
brixeles3
Τα επεισόδια καταδίκασε, από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός του Βελγίου Σαρλ Μισέλ: ”Απαιτώ σεβασμό σε μια στιγμή πένθους για όλη τη χώρα (…) καταδικάζω έντονα αυτές τις υπερβολές” τόνισε μεταξύ άλλων, σύμφωνα με το Reuters.
brixeles13
brixeles16
Σημειώνεται πως υπήρξαν τουλάχιστον 10 συλλήψεις.
brixeles8
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ
brixeles7
brixeles6
brixeles11
brixeles12


makeleio

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com