Translate

Νέα Υόρκη: Σύλληψη 100 μελών συμμοριών σε επιχείρηση «σκούπα» της Αστυνομίας!

Νέα Υόρκη: Σύλληψη 100 μελών συμμοριών σε επιχείρηση «σκούπα» της ΑστυνομίαςΠρόκειται για την μεγαλύτερη επιχείρηση της αστυνομίας της πόλης με στόχο μέλη δύο συμμοριών που δρούσαν στην περιοχή του Μπρονξ. Αν ήσαν λευκοί θα είχε βουίξει ο τόπος!Σε μία πρωτοφανή για τα χρονικά της Νέας Υόρκης επιχείρηση της αστυνομίας, συνελήφθησαν τουλάχιστον 100 μέλη συμμοριών της περιοχής Μπρονξ, οι περισσότερο εκ των οποίων διώκονται για σειρά παράνομων ενεργειών μεταξύ των οποίων και αρκετά εγκλήματα.

Οι συλληφθέντες ανήκαν σε δύο από τις πιο μεγάλες συμμορίες της πόλης, τους Young Gunnerz και τους Big Money Bosses, οι οποίοι είχαν σκορπίσει τον φόβο και τον τρόμο στο Μπρονξ αλλά και σε άλλες περιοχές της Νέας Υόρκης. 

Μάλιστα οι δύο συμμορίες ήταν αντίπαλες και μεταξύ τους, κάτι που ανέβαζε ακόμα περισσότερο τα επεισόδια και την ένταση στην περιοχή.
Από τους 100 συλληφθέντες, πάνω από 60 αναμένεται να βρεθούν άμεσα στα δικαστήρια καθώς εμπλέκονται σε διαφόρων ειδών εγκλήματα, από τουλάχιστον πέντε φόνους μέχρι ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών.
Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα απρόοπτο, καθώς η αστυνομία της Νέας Υόρκης είχε καταφέρει να κρατήσει την επιχείρηση μυστική για μεγάλο διάστημα, και είχε οργανώσει με κάθε λεπτομέρεια την σύλληψη των κακοποιών.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com