Translate

Δύο ψέμματα και μία αλήθεια από τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ: Έχουμε καταλάβει το Αιγαίο για να περιορίσουμε την ρωσική παρουσία

Δύο ψέμματα και μία αλήθεια από τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ: Έχουμε καταλάβει το Αιγαίο για να περιορίσουμε την ρωσική παρουσία
Συνέντευξη στον γνωστό και μη εξαιρετέο Αλέξη Παπαχελά και την εφημερίδα «Καθημερινή» έδωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ. Η βαρυσήμαντη αυτή συνέντευξη σηματοδοτεί την απαρχή του κυνισμού στις σχέσεις της «δυτικής συμμαχίας» και της χώρας μας,
αφού ο Γιενς Στόλτενμπεργκ είπε δύο μεγάλα ψέμματα και μία μεγάλη αλήθεια, το οποία και σας παραθέτουμε ευθύς αμέσως.
Ψέμμα 1ο: «Αυτό που έχουμε παρατηρήσει είναι ότι η παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο Πέλαγος έχει συμβάλει σημαντικά στη μείωση της άφιξης μεταναστών και προσφύγων, σε σύγκριση με όσα βλέπαμε τον Φεβρουάριο και στις αρχές Μαρτίου»
Σε αυτό το πρώτο μεγάλο ψέμμα του Γ.Γ. του ΝΑΤΟ απαντούν τα επίσημα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. που δείχνουν ξεκάθαρα αύξηση της ροής λαθρομεταναστών αφού 130.281 λαθρομετανάστες συνελήφθησαν το πρώτο δίμηνο του 2016 από τις αστυνομικές και τις λιμενικές αρχές για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα μας, ενώ το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2015 είχαν συλληφθεί μόλις 8.921 άτομα.
Ψέμμα 2ο: «Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ευαίσθητα ζητήματα στο Αιγαίο Πέλαγος. Γι’ αυτόν τον λόγο είχαμε δηλώσει με μεγάλη προσοχή όταν αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε, ότι το ΝΑΤΟ θα έχει ευαισθησία σε οποιαδήποτε εθνική θέση, απόφαση που αποτελεί και τη βάση της δράσης μας εξαρχής.»
Κοινώς, αυτό που λέει ο Στόλτενμπεργκ είναι ότι θα σεβαστεί την εθνική κυριαρχία των δύο χωρών. H αποκάλυψη του ηχητικού ντοκουμέντου με την παραβίαση των θαλασσίων συνόρων της χώρας μας από τουρκικό περιπολικό, την ίδια ώρα που ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ συναντούσε τον Τσίπρα δείχνει ξεκάθαρα την υποκρισία του ΝΑΤΟ και επιβεβαίωνει παλαιότερες δηλώσεις του ιδίου που έλεγε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να έχει εθνική κυριαρχία.
Αλήθεια που επιβεβαιώνει την Χρυσή Αυγή«Πάντοτε έχει στρατηγική σημασία η Μεσόγειος για το ΝΑΤΟ, διότι πρόκειται ακριβώς για την περιοχή όπου βρισκόμαστε αντιμέτωποοι με τη βία στη Συρία. Και όπου επίσης βλέπουμε αύξηση της στρατιωτικής δύναμης της Ρωσίας στην Ανατολική Μεσόγειο, με ναυτικές δυνάμεις, αλλά επίσης και με τη ναυτική βάση στη Συρία
Σας παραθέτουμε επίσης κείμενο – απολογισμό για τους δύο μήνες της νατοϊκής κατάληψης του Αιγαίου από την ιστοσελίδα του Μετώπου Νεολαίας:
Δεν χρειάστηκαν παρά μόλις δύο μήνες, ώστε να αποδειχθεί πως η παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο θίγει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Πατρίδας μας, καθώς ενισχύει τις επεκτατικές βλέψεις των τουρκων. Εν γνώσει των αποτελεσμάτων μιας τέτοιας γεωστρατηγικής κίνησης, η προδοτική κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, αλλά και η ψευτοαντιπολίτευση αποδέχθηκε την πρόταση της Μέρκελ και της Τουρκίας, στα πλαίσια μιας ευρύτερης συνεννόησης για το λαθρομεταναστευτικό ζήτημα. Έτσι λοιπόν, σύσσωμο το εγχώριο προδοτικό κατεστημένο είχε σπεύσει με επευφημίες να καλωσορίσει τους “συμμάχους” μας, διατυμπανίζοντας πως η συμφωνία αυτή θα έχει ως αποτέλεσμα την μείωση των ροών.
Δύο μήνες μετά, και όπως ήταν αναμενόμενο για εμάς τους εθνικιστές, οι ροές των λαθρομεταναστών δεν ανακόπτονται από τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ, οι οποίες λειτουργούν ως παρατηρητές στην περιοχή. Η επαίσχυντη αυτή συμφωνία αντιθέτως κατάφερε να εξασφαλίσει και να αυξήσει τις παραβιάσεις των τουρκικών δυνάμεων, οι οποίες καθημερινά εντείνονται απειλώντας το λιμενικό και αμφισβητώντας ελληνικά εδάφη όπως οι Οινούσσες και η Παναγιά.
ΝΑΤΟ και Τουρκία κατακτούν μεθοδικά το Αιγαίο
Ως γνωστό το ΝΑΤΟ δρα στα χωρικά ύδατα ανάμεσα στην Χίο και την Λέσβο, δηλαδή στις περιοχές που εμφανίζονται εντονότερα οι παραβιάσεις των Τούρκων. Την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να έρθει στην Αθήνα ο γ.γ. του ΝΑΤΟ Γενς Στόλντεμπεργκ με αίτημα την επέκταση του πεδίου δράσης των δυνάμεων σε ολόκληρα τα Δωδεκάνησα. Το εύλογο ερώτημα το οποίο τίθεται είναι: Γιατί να επεκταθούν οι νατοϊκές δυνάμεις στο Αιγαίο; Αφού μέσα σε δύο μήνες στο πεδίο δράσης τους, όχι μόνο δεν πέτυχαν τους υποτιθέμενους στόχους αλλά νομιμοποίησαν και τις παραβιάσεις των Τούρκων. Τι θα γίνει λοιπόν αν δράσουν σε ευρύτερο πεδίο όπως αυτό των Δωδεκανήσων;
Εν κατακλείδι, η μόνη πολιτική δύναμη η οποία αντιτάχθηκε σθεναρά σε αυτή την προδοτική κοινή απόφαση ήταν η Χρυσή Αυγή, η οποία είχε προβλέψει τον προσχηματικό ρόλο του ΝΑΤΟ, καθώς και την αύξηση των τουρκικών προκλήσεων στο Αιγαίο. Η άμεση γεωστρατηγική στροφή προς την Ρωσσία είναι πιο επιτακτική από ποτέ, καθώς η γεωπολιτική θέση της Ελλάδας συνδέεται με τα συμφέροντα της ομόθρησκης Ρωσσίας, τα οποία θα εξασφαλίσουν την εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδας μας και θα φέρουν νέες επενδυτικές προτάσεις.
                                                                                                                                     xryshaygh

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com