Translate

Hackers του ISIS(ισλαμοπίθηκοι) δημοσιεύουν μαύρη λίστα αξιωματούχων των ΗΠΑ! AYTOI TΟΥΣ ''ΕΦΤΙΑΞΑΝ'' ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝΕ!


Η ανακοίνωση ήρθε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, όταν ο πρόεδρος Barack Obama είχε συζητήσεις για το ISIS (Ισλαμικό Κράτος) στο Ανόβερο της Γερμανίας, όπου συναντήθηκε με παγκόσμιους ηγέτες παρουσιάζοντας τη νέα πρωτοβουλία στον κυβερνοχώρο, σύμφωνα με πηγές της New York Times.
Από την άλλη πλευρά, η Death List των τρομοκρατών, διανεμήθηκε τη Δευτέρα από τους hackers της United Cyber Caliphate στη δημοφιλή εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram μέσω της οποίας τα μέλη του ΙSIS επικοινωνούν μεταξύ τους (λόγω της end to end κρυπτογράφησης που χρησιμοποιεί).
Η λίστα που αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το Vocativ, διαθέτει 43 ονόματα από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι 43 εργάζονται στο Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας, το State Department, Υπουργεία Αμυνας, Ενέργειας, Εμπορίου, Υγείας και είναι αστυνομικοί της Minnesota.
Οι στόχοι του ΙSIS εκτός της Washington συμπεριλαμβάνουν τις πρεσβείες των ΗΠΑ στο Santiago και το Kathmandu καθώς και τη βάση του Πολεμικού Ναυτικού το Gulfport, του Mississippi.
Στα στοιχεία του κάθε στόχου, συμπεριλαμβάνεται ο αριθμός τηλεφώνου, η πόλη, ο ταχυδρομικός κώδικας, και ατομικές φωτογραφίες. Τα δεδομένα αυτά έχουν αναρτηθεί στην ομάδα του ISIS στο Telegram από τον λογαριασμό της ομάδας United Cyber Caliphate.
Η φράση «Wanted to be killed» υπάρχει μεταφρασμένη στα Αγγλικά, Αραβικά, Γαλλικά, Ισπανικά και Ρωσικά.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com