Translate

Ξεμπροστιάζονται οι ψευτoδεξιοί: Ο Μητσοτάκης πρότεινε στον Τσίπρα τον διαχωρισμό Κράτους - Εκκλησίας!

Ξεμπροστιάζονται οι ψευτoδεξιοί: Ο Μητσοτάκης πρότεινε στον Τσίπρα τον διαχωρισμό Κράτους - Εκκλησίας!Ξεκάθαρος ως προς την εθνομηδενιστική του αντίληψη (από την μεριά του κοσμοπολιτισμού) φάνηκε, για μια ακόμη φορά, ο νυν αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επανέλαβε την πεποίθησή του για τον χωρισμό Κράτους-Εκκλησίας στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα. Διαβάζουμε χαρακτηριστικά στην κυριακάτικη “Real news”:
"Ο πρόεδρος της Ν.Δ. φέρεται επίσης να προειδοποίησε τον πρωθυπουργό ότι η καθιέρωση της απλής αναλογικής μπορεί να οδηγήσει σε κατακερματισμό κομμάτων, όπως και να αποδέχθηκε την ύπαρξη ενός διαύλου επικοινωνίας μεταξύ των δύο ανδρών. «Εγώ δεν είμαι αντίθετος στην ύπαρξη διαύλου επικοινωνίας», φέρεται να είπε στον Αλ. Τσίπρα, προς τον οποίο πρότεινε συναίνεση στη συνταγματική αναθεώρηση: «Να συμφωνήσω εγώ στο να συμπεριληφθεί το άρθρο 3 (σ.σ.: χωρισμός κράτους-Εκκλησίας) στην αναθεώρηση και εσύ το άρθρο 16 (σ.σ.: ιδιωτικά πανεπιστήμια). Όποιος κερδίσει στις εκλογές την πλειοψηφία, να έχει την πρωτοβουλία αλλαγής τους». Να είναι, δηλαδή, διακύβευμα στις εκλογές και η συνταγματική αναθεώρηση".
Αυτό το οποίο διαπιστώνουμε από το «ντιλ» που προτείνει ο Μητσοτάκης είναι ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα στο να συναινέσει στον χωρισμό Κράτους-Εκκλησίας, κάτι το οποίο θα ναρκοθετήσει τον θεμέλιο λίθο του σύγχρονου Ελληνικού Κράτους, αρκεί να γίνει το δικό του «χατίρι» με την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων.
Προκειμένου, δηλαδή, να εξυπηρετήσει τα δικά του νεοφιλελεύθερα σχέδια στον χώρο της Παιδείας, δεν διστάζει να συνάδει με τις σκοτεινές επιδιώξεις των άλλων εθνομηδενιστών, με αριστερή ταυτότητα, οι οποίοι θέλουν να απαλλαγούν από την Ορθοδοξία ως απαραίτητο συστατικό του Ελληνικού Κράτους.
Βεβαίως, η στάση του Μητσοτάκη δεν μας εκπλήσσει σε καμία περίπτωση. Ο φιλελευθερισμός είναι κι αυτός αντεθνικός, έχοντας μια συγκεκριμένη κοσμοπολίτικη αντίληψη για τα Ιερά και τα Όσια του Έθνους.
Αυτά, όμως, τα νέα «αποκαλυπτήρια» του Μητσοτάκη αποτελούν ένα ακόμη ηχηρό «χαστούκι» και «φτύσιμο» στα μούτρα εκείνων των δημοσιογράφων-παπαγάλων της ΝΔ, οι οποίοι με μια φαιδρή όσο και φτηνή επιχειρηματολογία προσπαθούν να προπαγανδίσουν υπέρ της ΝΔ και κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Οι θλιβεροί αυτοί «εθνικόφρονες» κάνουν ό,τι μπορούν, αλλά φροντίζει ο ίδιος ο Μητσοτάκης να τους εκθέτει ανεπανόρθωτα με τις ενέργειές του.
Θα έπρεπε να ντρέπονται, αλλά ποιος έχασε το φιλότιμο για να το βρουν αυτοί; Όσο για τον Μητσοτάκη, δεν κάνει τίποτα άλλο, με τα κατά καιρούς λεγόμενά του, από το να επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε συνεχή πόλεμο με τον Εθνικισμό και την Ελλάδα, από την φιλελεύθερη κοσμοπολίτικη αποδόμηση της Εθνικής Ταυτότητας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com