Translate

Ο 6 μηνών «αντιστασιακός», η ισλαμική τρομοκρατία και η «πολυπολιτισμική» Θράκη

Ο 6 μηνών «αντιστασιακός», η ισλαμική τρομοκρατία και η «πολυπολιτισμική» Θράκη
Αφού πρώτα συμβάλλουν παντοιοτρόπως στο να γεμίσει η Ευρώπη με ισλαμιστές τρομοκράτες, παριστάνουν ακολούθως τους συγκλονισμένους, χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα για το αίμα των αθώων θυμάτων των εγκληματικών τους πολιτικών.
Ο λόγος για τους πολιτικάντηδες όλης της Ευρώπης και δη τους εν Ελλάδι. Πρόσφατο παράδειγμα ο από 6 μηνών «αντιστασιακός» Κούλης, ο οποίος καθώς φαίνεται επιδιώκει να ξεπεράσει σε γραφικότητα ακόμη και τον Παπαδημούλη του Σύριζα!
Με αφορμή την σφαγή στο Μόναχο από ένα νεαρό ισλαμιστή, κατά την οποία δολοφονήθηκε ένας 18χρονος συμπατριώτης μας, ο «πολύς» Κούλης έκρινε πως είχε έρθει η ώρα της καταλυτικής του παρέμβασης: δήλωσε περήφανα και κατηγορηματικά πως παρά την «αιματηρή επίθεση στο Μόναχο» (ούτε λέξη για ισλαμική τρομοκρατία), η Ευρώπη θα συνεχίσει την εγκληματική της πολιτική στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης! «Η Ευρώπη θα συνεχίσει να αναδεικνύει και να διασφαλίζει τις βασικές της αρχές και τις ανθρωπιστικές της αξίες πάνω στις οποίες στηρίζει την υπόσταση της», επισήμανε ο άνθρωπος-προσωποποίηση της Αντίστασης.
Όμως ο Κούλης βλέπει μπροστά και αναζητεί εναγωνίως ψήφους. Προς τούτο και χαρακτηρίζει στην ίδια δήλωση δια μέσου κοινωνικής δικτύωσης την Θράκη «πολυπολιτισμική», κλείνοντας με την χαρακτηριστική αισχρότητα του πολιτικαντισμού, το μάτι στο τουρκικό προξενείο Κομοτηνής.
Αυτός είναι ο ψευδεπίγραφος ανθρωπισμός της ΝΔ, αυτός και ο κίβδηλος πατριωτισμός της!
ΥΓ. Υπενθυμίζεται ότι η ΝΔ υπερψήφισε όλες τις αντεθνικές διατάξεις που έφερε στη Βουλή ο Σύριζαπροκειμένου οι ισλαμιστές λαθρομετανάστες να εγκατασταθούν μόνιμα στην Πατρίδα μας. Κατά τ' άλλα, ο Κούλης «ενώνει τη φωνή και τη δύναμή του ενάντια στη βία, το φυλετικό μίσος και τον θρησκευτικό φανατισμό».
Τον παραδίδουμε στη χλεύη του Ελληνικού Λαού!



Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com