Translate

Βόρειος Κορέα: Με αντιαεροπορικό η εκτέλεση των δύο τελευταίων απείθαρχων αξιωματούχων

Αποτέλεσμα εικόνας για κιμ γιονγκ ουνΟ πρώτος φέρεται να κατέθεσε προτάσεις που ήταν «ευθέως απειλητικές» για τον Κιμ Γιονγκ Ουν και ο δεύτερος γιατί κοιμήθηκε σε συνάντηση με τον πρόεδρο της Βόρειας Κορέας

Με πυρά αντιεροπορικού έγινε η εκτέλεση των δυο τελευταίων ανυπάκουων στον Κιμ Γιονγκ Ουν αξιωματούχων της Βόρειας Κορέας.

Αυτό υποστηρίζουν βορειοκορεάτικα μέσα ενημέρωσης «πιθανότατα για να δημιουργήσουν φόβο ανάμεσα στα μέλη της ελίτ της Βόρειας Κορέας μετά τις τελευταίες υψηλού επιπέδου αποστασίες».
Σύμφωνα με την συντηρητική καθημερινή εφημερίδα JoongAng Ilbo ο Χουάνγκ Μιν, πρώην υπουργός Γεωργίας, και ο Ρι Γιόνγκ-τζιν, ένα υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Παιδείας, εκτελέστηκαν με αντιαεροπορικά πυρά σε στρατιωτική ακαδημία της Πιονγιάνγκ νωρίτερα τον Αύγουστο.
Ο Χουάνγκ εκτελέστηκε για τις προτάσεις που έκανε και οι οποίες θεωρήθηκαν άμεση απειλή για την ηγεσία του Κιμ Γιονγκ Ουν ενώ ο Ρι γιατί κοιμήθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης στην οποία προήδρευσε ο «ελέω Θεού» ηγέτης της Βόρειας Κορέας.
Ωστόσο, το δημοσίευμα στο οποίο γίνεται επίκληση «ειδικών πληροφοριών» από το καθεστώς, δεν έχει επιβεβαιωθεί από ανεξάρτητη πηγή ενώ δεν έχει γίνει καμία αναφορά στα περιστατικά από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com