Translate

Oι ΗΠΑ απείλησαν την Ρωσία με πόλεμο στη Συρία – «Σε σακούλες θα γυρίσουν οι Ρώσοι στρατιώτες» – Κάνουν ''μαγκιές'' οι Αμερικανοσιωνιστές!

Αποτέλεσμα εικόνας για ρθσσιαν ατταψκ συρια
» Η Ρωσία θα συνεχίζει να επιστρέφει στρατιώτες της πίσω σε «σακούλες» και θα συνεχίσει να χάνει «πηγές» ακόμη και αεροσκάφη» είπε ο John Kirby, εκπρόσωπος του State Department ζητώντας να σταματήσει άμεσα η επιχείρηση στο Χαλέπι.
Αυτές oι κουβέντες που ισοδυναμούν με κήρυξη πολέμου εναντίον της Ρωσίας έγιναν δημοσίως.
                                                                                      Toυ Βασίλη Καπούλα
Και πρόσθεσε:
«Αν η Ρωσία δεν σταματήσει την βία, οι εξτρεμιστές θα εκμεταλλευτούν το «κενό», θα επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν επιθέσεις εναντίον των ρωσικών συμφερόντων ακόμη και στις πόλεις»
Ήδη στην Μόσχα επικρατεί να αναβρασμός και οργή. Υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι εισηγούνται στον Β.Πούτιν να τελειώνει η υπόθεση Συρία «εδώ και τώρα» με την άφιξη του αεροπλανοφόρου «Ναύαρχος Κουζνέτσοφ».
«Eργαζόμαστε και λαμβάνουμε τα απαραίτητα βήματα ώστε να λήξει η συνεργασία μας με τη Ρωσία στη Συρία» είπε ο Kirby ζητώντας να σταματήσει άμεσα η επιχείρηση ανακατάληψης ολόκληρου του Χαλεπίου.
Ο Σ.Λαβρόφ είπε ότι  οι ΗΠΑ όφειλαν να διαχωρίσουν τις οργανώσεις από την al-Nusra, αυτό όχι μόνο δεν έγινε αλλά ο διοικητής της οργάνωσης είπε ότι λαμβάνουν εξοπλισμό από τις ΗΠ, αμερικανικά όπλα αλλά υπάρχει και η δήλωση του ηγέτη της συριακής αντιπολίτευσης Riyad Hijab που τόνισε ότι δεν θεωρεί την Al-Nusra τρομοκρατική οργάνωση!
Μάλιστα το εξωφρενικό είναι ότι ο Kirby παραδέχτηκε ότι οι ΗΠΑ έχουν «επιρροή σε οργανώσεις στην Συρία»!
Η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, Μ.Ζαχάροβα, είπε ότι τα λόγια του Αμερικανού συναδέλφου της John Kirby ισοδυναμούν με κάλεσμα έναρξης επιθέσεως εναντίον της Ρωσίας, μια διαταγή και όχι ένα διπλωματικό σχόλιο!
«Αυτές οι πράξεις τρομοκρατίας θα εκτελεστούν από τους «μετριοπαθείς» της Συρίας; αναρωτήθηκε η Μ.Ζαχάροβα. Αυτούς που η Ουάσινγτκον δεν μπόρεσε να διαχωρίσει από την Al-Nusra επί έξι μήνες;
Tι λέει για τις τρομοκρατικές πράξεις σε Γαλλία, ΗΠΑ και άλλες χώρες; Ο αποκεφαλισμός των ανθρώπων όλων των εθνικοτήτων από το ISIS στη Συρία είναι διαφορετικό παράδειγμα; Ίσως μια άλλη παράλληλη πραγματικότητα»;
Ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ της Ρωσίας, Sergey Ryabkov,  είπε ότι οι ΗΠΑ εκβιάζουν και απειλούν ώστε να πετύχουν λύσεις πιο κοντά στα συμφέροντα τους.
«Είναι αδύνατον να υπάρχει διευθέτηση και σταθεροποίηση σε μια τέτοια βάση. Έχουμε την δικιά μας προσέγγιση και αρχές» τόνισε.
Δείτε το video με τις απίστευτες αμερικανικές δηλώσεις

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com