Translate

Οι... Πρωτοχρονιάτικες απειλές των τζιχαντιστών: Θα έρθουμε στις γιορτές και θα αντικαταστήσουμε τα πυροτεχνήματα με εκρηκτικούς μηχανισμούς και θάνατο!


Ως γνωστόν οι γιορτές είναι μισές χωρίς την ατμόσφαιρα και της από καρδιάς ευχές.
Αυτό μάλλον σκέφτηκαν οι ισλαμοπίθηκοι και έτσι, όπως αναφέρει το αμερικανικό Site Intelligence Group,το ίδρυμα ΜΜΕ Nashir, το οποίο υποστηρίζει το Ισλαμικό Χαλιφάτο ανάρτησε το «εορταστικό» μήνυμά του.

Εκεί αναφέρεται το εξής:
«Οι εορτασμοί τους, οι συγκεντρώσεις τους, οι λέσχες τους, οι αγορές τους, τα θέατρά τους, οι κινηματογράφοι τους, τα εμπορικά τους κέντρα, ακόμα και τα νοσοκομεία τους αποτελούν όλα τέλειους στόχους για σας. Το Ισλαμικό Κράτος θα αντικαταστήσει τα πυροτεχνήματα (των εορταζόντων) με ζώνες με εκρηκτικά και εκρηκτικούς μηχανισμούς, και θα αλλάξει τα τραγούδια και τα χειροκροτήματά τους σε κλαυθμούς και οδυρμούς»
Φυσιολογικά, μία Ευρώπη που δεν θα ήταν αγκυλωμένη στις νεομαρξιστικές και φιλελεύθερες ιδεοληψίες της παγκοσμιοποίησης, θα είχε δώσει ανάλογες... ευχές στους τζιχαντιστές.
Όμως τώρα οι ταγοί της παγκοσμιοποίησης έχουν τον εχθρό εντός των πυλών και παράλληλα κάνουν τεμενάδες στους ισλαμιστές, όντας ανίκανοι να συλλάβουν την αποτυχία των ιδεοληψιών τους.
Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τα συνεχή αιματηρά χτυπήματα σε ολόκληρη την Ευρώπη καθιστούν επιτακτική την ανάγκη ανόδου των Εθνικιστικών Κινημάτων, που μπορούν να φέρουν εις πέρας την δύσκολη αυτή αποστολή.
πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com