Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Translate

Ποιος ξεκληρίζει τη ρωσική κυβέρνηση; Πρώην στέλεχος της FSB και νυν επικεφαλής της Rosneft βρέθηκε νεκρός στη Μόσχα – Νεκροί ΝΑΤΟϊκοί και Ρώσσοι πράκτορες…


Μυστηριώδης «αιγυπτιακή κατάρα» κτυπά την Ρωσία το τελευταίο διάστημα με κύμα «θανάτων» από «ατυχήματα» , δολοφονίες και  ύποπτες ‘καρδιακές προσβολές». Ο Πούτιν σύμφωνα με πληροφορίες φοβάται και νέο μεγαλύτερο κύμα μαζικών
«τυχαίων» δολοφονιών Ρώσων, διπλωματών , αξιωματικών, πρακτόρων, αξιωματούχων, καθώς ακόμη και νέες  ύποπτες «αεροπορικές τραγωδίες».
Όλοι τους οι Ρώσοι πολίτες τυγχάνουν να είναι σημαίνοντα πρόσωπα της ρωσικής κυβέρνησης ή απλά διάσημοι στρατιωτικοί όπως τα μέλη της μπάντας που έπεσε με το αεροσκάφος Tu-154.     
Σήμερα βρέθηκε νεκρός, ο πρώην υψηλόβαθμός πράκτορας της ομοσπονδιακής υπηρεσίας ασφαλείας (FSB) και νυν επικεφαλής του ρωσικού πετρελαϊκού  γίγαντα Rosneft,  Oleg Erovinkin.
Ο θάνατος του επίσημα οφείλεται  σε καρδιακή προσβολή.
Μόνο που τόσα «θανατηφόρα» περιστατικά Ρώσων αξιωματούχων και «τυχαία» γεγονότα , γίνεται κομματάκι δύσκολο να γίνουν πιστευτά , δεχόμενοι οι Ρώσοι απλά ότι ο θάνατος ενός ακόμη αξιωματούχου ήταν από παθολογικά αίτια.
Τα  τοπικά μέσα ενημέρωσης είχαν αναφέρει ότι το σώμα του 61χρονου  Erovinkin βρέθηκε σε αυτοκίνητο στο κέντρο της Μόσχας.
Μια πηγή είπε ότι το σώμα του Erovinkin  «βρέθηκε σε ένα μαύρο Lexus στην λεωφόρο  Kitaygorodskiy (στο κέντρο της Μόσχας) σήμερα.
Σύμφωνα μετά  την αρχική έρευνα, φέρεται ότι ο ίδιος υπέστη μια ξαφνική καρδιακή προσβολή.»
Μια έρευνα μεγάλης κλίμακας έχει ξεκινήσει στην περιοχή και το σώμα του αξιωματούχου  εστάλη στο νεκροτομείο της FSB.
Οι συγκυρίες και τα απανωτά κτυπήματα της μοίρας πολλών Ρώσων έχουν κάνει το πρόεδρο της Ρωσίας να θέσει σε ύψιστη ετοιμότητα όλες τις ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας, σε μια κίνηση που υποδηλώνει ότι πίσω από όλα αυτά είναι η δύση και συγκεκριμένα αμερικανικές και βρετανικές υπηρεσίες ασφαλείας.
Ο Πρέσβης της Ρωσίας στην Τουρκία Andrey Karlov δολοφονήθηκε στην Άγκυρα. Ένας άλλος Ρώσος διπλωμάτης, ο Petr Polshikov, βρέθηκε επίσης νεκρός στο διαμέρισμά του στη Μόσχα την ίδια μέρα.
Ο Yves Chandelon,  επικεφαλής ελεγκτής του ΝΑΤΟ σχετικά με τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας και του ξεπλύματος χρήματος, βρέθηκε επίσης νεκρός στο αυτοκίνητό του , σε ένα περιστατικό που έχει επίσης εγείρει υποψίες.
Η κόντρα του Β.Πούτιν με την νέα τάξη πραγμάτων, έχει βάλει και τον ίδιο στο στόχαστρο των «σκοτεινών κέντρων» διακυβέρνησης του κόσμου, για αυτό και έχει αυξήσει και τα δικά του μέτρα ασφαλείας.
Το επόμενο διάστημα θα είναι πολύ κρίσιμο , σύμφωνα με πηγές στις ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας και θα κρίνει πολλά για το μέλλον.
Ο επικεφαλής της Rosneft υπηρέτησε  μεταξύ 1974 και 1976, στις ένοπλες δυνάμεις της Σοβιετικής Ένωσης. Από το 1976 έως το 1994, εργάστηκε στο σώμα της ασφάλειας του κράτους.
Μεταξύ του 1994 και  1996, υπηρέτησε ως αναπληρωτής προϊστάμενος  ελέγχου σε σχέση με  την προστασία των κρατικών μυστικών της διοίκησης του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Το 1997-1998, υπηρέτησε ως επικεφαλής του ιδιαίτερου γραφείου της Προεδρικής Διοίκησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Μεταξύ των ετών 2004 και 2008, εργάστηκε ως Αναπληρωτής Επικεφαλής πληροφοριών και  υποστήριξης του Ρώσου προέδρου.
Την 22η Μαΐου  του 2008, ο  Erovinkin διορίστηκε ως επικεφαλής της γραμματείας του αναπληρωτή πρωθυπουργού Igor Sechin, μέχρι το Μάιο του 2012.
Ο θάνατος Erovinkin ήρθε σε μια ταραγμένη εποχή που οι σχέσεις ΝΑΤΟ-Ρωσίας έχουν γίνει τεταμένες και άκρως επικίνδυνες.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com