Translate

«Big Brother» θα ελέγχει ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ και τραπεζικές ΚΙΝΗΣΕΙΣ το νέο σύστημα διασταυρώσεων και θα «ΤΣΙΜΠΑΕΙ» τους παραβάτες!

ΠΑΝΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΣ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΙΔΙΟΤΥΠΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ - ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ!

Το νέο ηλεκτρονικό σύστημα διασταυρώσεων που θα ελέγχει μέσα σε 1-2 λεπτά τις καταθέσεις και τις τραπεζικές κινήσεις παρελθόντων ετών παρουσίασε ο υπουργός Οικονομικών  Ευκλείδης Τσακαλώτος. Έτσι σε αντίθεση με την παλαιά χειροκίνητη ακολουθία που κρατούσε ως ενάμισι χρόνο τώρα η διαδικασία θα μπορεί να οδηγεί σε ασφαλή συμπεράσματα μέσα σε μια εβδομάδα.
Τα πρώτα συμπεράσματα θα βγαίνουν μέσα σε 2 λεπτά καθώς το λογισμικό θα «τσιμπάει» ύποπτες περιπτώσεις με φορολογικό ενδιαφέρον.
«Αυτό το έργο θα μπορούσε να είχε ολοκληρωθεί και παλαιότερα αν οι προηγούμενες κυβερνήσεις το ήθελαν, κι εγώ λέω ότι δεν το ήθελαν» τόνισε ο κ. Τσακαλώτος. «Υπήρχε και πιο παλιά η τεχνική δυνατότητα» τόνισε. Ο Υπουργός ξεκαθάρισε ότι δεν θα δεχτεί καμία ερώτηση για την διαπραγμάτεση.
«Όντως έχουμε ζορίσει ένα κομμάτι των μεσαίων τάξεων» είπε αυτή τη φορά, αντί του «έχουμε ζορίσει τη μεσαία τάξη» που είπε την Δευτέρα στη Βουλή, κατηγορώντας τους δημοσιογράφους ότι του απέδωσαν τη φράση «έχουμε ισοπεδώσει την μεσαία τάξη».
Στη συνέντευξη Τύπου, εκτός από τον υπουργό Οικονομικών  Ευκλείδη Τσακαλώτο συμμετείχαν η υφυπουργός Οικονομικών  Κατερίνα Παπανάτσιου, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής και η ομάδα εργασίας που δούλεψε νυχθημερόν γι αυτό το έργο.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com