Translate

Το βάρβαρο Ισλάμ τώρα και στην Ελλάδα με την ανοχή των αριστερών και ψευτοδεξιών κουλτουριαραίων και του ΚΡΟΝΕΙΟΥ ΙΕΑΡΑΤΕΙΟΥ

Κλειτοριδεκτομές στο κέντρο της ΑθήναςΠρόκειται για ένα βάναυσο έθιμο που έχει κατηγορηθεί από σχεδόν όλες τις μη-μουσουλμανικές χώρες του κόσμου, αλλά συνεχίζει να υφίσταται εν έτει 2017. Πρόκειται για το έθιμο της κλειτοριδεκτομής, που πραγματοποιείται με βάση το Κοράνι και έχει
γνωρίσει μεγάλη άνθηση τα τελευταία χρόνια λόγω της μεγάλης ανάπτυξης του Ισλάμ. Ωστόσο, το φαινόμενο δεν παρατηρείται όπως θα περίμενε κανείς σε τριτοκοσμικές ισλαμικές χώρες, αλλά στην Ελλάδα.
Όπως αποκαλύπτει το Πρώτο Θέμα, ιμάμηδες και ισλαμιστές "χασάπηδες" έχουν στήσει ολόκληρη βιομηχανία κλειτοριδεκτομών στα hot spots των προσφύγων και μεταναστών, που υποτίθεται ότι "εξαγνίζει" τα νεαρά κορίτσια από τις ερωτικές επιθυμίες. Μάλιστα, οι.... "ειδικοί" πληρώνονται αδρά από τους γονείς των κοριτσιών, ενώ έχε παρατηρηθεί και το φαινόμενο ηλικιωμένες γυναίκες να ακρωτηριάζουν ανήλικες κοπέλες με κάθε είδους αιχμηρό αντικείμενο και μάλιστα υπό επικίνδυνες συνθήκες.
Μια εργαζόμενη σε ΜΚΟ που φροντίζει MOΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ λαθρομετανάστες εξομολογήθηκε για το θέμα:
«Μια έφηβη κοπέλα μου εξομολογήθηκε πως της το ανακοίνωσε η μητέρα της λίγο καιρό αφότου ήρθε στην Ελλάδα. Της είπε ότι ήταν υποχρέωση της, καθώς είχε πια μεγαλώσει. Αρχικά της το είχε παρουσιάσει σαν κάτι πολύ καλό, σαν μια γιορτή. Μάλιστα την έντυσε ιδιαίτερα καλά για την περίσταση. Πήγαν σε ένα σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, ένα μικρό παλιό διαμέρισμα. Έμοιαζε ακατοίκητο, χωρίς έπιπλα, είχε μόνο κάτι στρώματα και έναν καναπέ. Μου περιέγραψε τον πόνο. Νόμιζε ότι θα πεθάνει. Την κράταγαν 2 γυναίκες και μια της είχε κλείσει το στόμα για να μην ακουστούν οι φωνές της. Μετά τον ακρωτηριασμό της έδεσαν πολύ σφιχτά τα πόδια γύρω-γύρω με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προχωρήσει κανονικά για αρκετές ημέρες. Μόνο μετά από αρκετά 24ωρα μπόρεσε να πάει τουαλέτα. Της είπαν ότι είναι τυχερή, διότι δεν υπήρχε περίπτωση αν κάτι δεν πήγαινε καλά, να ζητήσουν την βοήθεια γιατρού».

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com