Translate

Έτσι αποκαλούν πλέον τους Έλληνες, ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ – Διαδώστε το

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑΗ επικαιρότητα βρίθει ειδήσεων, οι οποίες κάνουν λόγο για ενδυνάμωση της τρομοκρατίας, συλλήψεις δημοσιογράφων, εμπρηστικές δηλώσεις και γενικά αναταραχές στην ελληνική κοινωνία.

Οι φιλοπαγκοσμιοποιητές κουκουλοφόροι στην Ελλάδα, οι αυτοαποκαλούμενοι «αναρχικοί», εμφανίζονται με νέα «όπλα». Όπως είδαμε στις πρόσφατες επιθέσεις κατά φοιτητών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, «επιστρατεύθηκαν» τσεκούρια, ρόπαλα, αλλά και στιλέτα!
               
Ωστόσο δείχνουν πλέον να περνούν σε άλλο επίπεδο. Δεν διστάζουν να χρησιμοποιούν λέξεις, τις οποίες, υποτίθεται, πολεμούν, κατά των Ελλήνων.
«Οι πόντιοι είναι λαθρομετανάστες»!
Αυτό μαζί με την σφραγίδα των αναρχικών «κοσμούν» πλέον το μνημείο πεσόντων στο Ωραιόκαστρο.
Είναι προφανές! Πλέον οι Έλληνες αποκαλούνται «λαθραίοι» και «παράσιτα» στην ίδια τους την χώρα. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν και άτυπα πογκρόμ κατά όσων διατρανώνουν την καταγωγή και την πίστη τους. Σήμερα οι Πόντιοι,αύριο όλοι μας.
Οι εικόνες συγκλονίζουν! Δείτε και παρακολουθήστε μαζί τις δηλώσεις του δημοτικού συμβούλου και προέδρου της Ένωσης Ποντίων και Φίλων Ωραιοκάστρου κ. Τσακαλίδη.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com