Translate

Alex Collier- ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ







Alex Collier- ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ Αποσπασμα συνέντευξής του το 94
Ο Alex Collier είναι από τους πρώτους επαφικούς που εμφανίστηκε δημόσια και είπε πολλά το 93 ή 94, που έκαναν μεγάλη αίσθηση.
Σήμερα είναι σεβαστός από την κοινότητα των ερευνητών για τα ΑΤΙΑ, που απαρτίζεται από σημαντικό μέρος του πληθυσμού (τουλάχιστον στον δυτικό κόσμο)

Στο κανάλι του http://www.youtube.com/user/ufohypotheses θα βρείτε ολόκληρη τη συνέντευξή του, αφού αυτός ο χρήστης του πήρε την συνέντευξη.

Το παρόν απόσπασμα το πήραμε από το κανάλι του http://www.youtube.com/user/p29media

Τελικά από πολλές και διαφορετικές πηγές, βλέπουμε σημαντικά κοινά σημεία αναφοράς. Να σημειωθεί ότι ο Κόλιερ ήταν ο πρώτος που αναφέρθηκε στα ερπετοειδή. 



ALEX COLLIER 1 Ομιλία 2009



O Alex Collier είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους στον τομέα έρευνας των ΑΤΙΑ. Επικοινωνούσε από πολύ νεαρή ηλικία με εξωγήινους, ( τους Ανδρομέδιους), οι οποίοι τον δίδαξαν πολλά και είχε επισκεφθεί το σκάφος τους αρκετές φορές.

Πρωτοεμφανίστηκε με μηνύματα από τα εξωγήινα διαστημόπλοια, στις αρχές της δεκαετίας του '90 και προκάλεσε μεγάλη αίσθηση.

Μετά το 96 αποσύρθηκε για λόγους που δεν είπε, (μάλλον δέχτηκε απειλές και όντας πατέρας 5 παιδιών, προείχε η οικογένειά του) και επανεμφανίστηκε το 2008 ή 09. Η ομιλία του αυτή είναι το 2009. Έδωσε κι άλλη το 2010. Διάλεξα αυτήν γιατί λέει αρκετά σημαντικά πράγματα. Ισως κάνω και αποσπάσματα απ'την επόμενη. Θα δω.

Για το Εγχείρημα Cassini στο οποίο αναφέρεται, μπορείτε να μεταβείτε στο σάιτ της ΝΑΣΑ εδώhttp://saturn.jpl.nasa.gov/

Στα παρακάτω λινκς μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι'αυτόν και τα μηνύματα που έχει μεταδώσει.


http://www.bibliotecapleyades.net/esp...

http://projectcamelotportal.com/

Copyright http://www.youtube.com/user/newworldh...
πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com