Translate

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ''Αστυνομικοί και αναρχικοί'' χα,χα,χα.. πάνε να πνίξουν στο αίμα την κυβέρνηση Απίθανες συγκεντρώσεις σε Εξάρχεια και Κολωνάκι


Αναρχικοί και αστυνομικοί υπό την αιγίδα του παρκράτους πάνε να πνίξουν στο αίμα τον Συριζούλη, για την ακρίβεια την κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ. Οι Αστυνομικοί-Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών
Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) αποφάσισαν να κάνουν συγκέντρωση στην πλατεία Εξαρχείων! Στην φωλιά του κούκου, ενώ οι αναρχικοί  αποφάσισαν να κάνουν κι αυτοί συγκέντρωση στο Κολωνάκι. Ετσι καθώς θα συναντώται κάποια στιγμή τα δύο όργανα της εξουσίας μπορεί προβοκάτσια να στείλει αδιάβαστους μερικούς και να καεί η Αθήνα, όπως συνέβη με τον θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου.  
Ο οξυδερκής αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας που βλέπει το κακό να πλησιάζει, σε δηλώσεις του στο ΑΜΠΕ καλεί δε τους συνδικαλιστές «να ξεκαβαλήσουν το καλάμι».
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, μέχρι το απόγευμα, αναμένεται να εκδοθεί απαγόρευση κάθε συγκέντρωσης από τη ΓΑΔΑ, καθώς η απόφαση πρέπει να εκδοθεί 24 ώρες πριν από την πραγματοποίηση των συγκεντρώσεων. Σημειώνεται ότι η ΠΟΑΣΥ έχει πάρει άδεια από τον δήμο για τη συγκέντρωση αύριο, στις 6 το απόγευμα, ενώ οι αναρχικοί έχουν ανακοινώσει συγκέντρωση στο Κολωνάκι.
Ο κ. Τόσκας, που ρωτήθηκε σχετικά με την αναμενόμενη απαγόρευση δεν θέλησε να πάρει θέση, καθώς τυπικά είναι αρμοδιότητα της Αστυνομίας και όχι της πολιτικής ηγεσίας, αλλά δεν δίστασε να εκφράσει για άλλη μια φορά την άποψή του για αυτή την πρωτοβουλία της ΠΟΑΣΥ και τα «παράγωγα» αυτής.
Όπως ανέφερε ο υπουργός «η ΠΟΑΣΥ, εάν διαβάσετε τις ανακοινώσεις της, ανακηρύσσει τον εαυτό της ως τον “θεματοφύλακα αρχών και αξιών της Δικαιοσύνης, της Ισότητας και της Δημοκρατίας”.
–Εάν καθένας αυτοανακηρύσσεται σε θεσμικό θεματοφύλακα Δικαιοσύνης και Δημοκρατίας, τότε να θυμίσω ότι αυτές οι πρακτικές ξεφεύγουν από τα όρια συνδικαλιστικών οργάνων και γνωρίζετε ποιοι και πότε τις επικαλούνται. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να εμφανίζονται ως θεματοφύλακες και κάτι τέτοιο παραπέμπει σε άλλες εποχές τύπου “εσείς είστε το κράτος”, κ.λπ. Ο αστυνομικός είναι εργαλείο εξυπηρέτησης του κράτους και ο ρόλος του είναι να διασφαλίζει την τάξη και όχι να την διαταράσσει».
Λάδι στη φωτιά
Σε ερώτηση, πως απαντά σε αυτούς που, στην περίπτωση απαγόρευσης της συγκέντρωσης, θα τον κατηγορήσουν ότι επιβεβαιώνει το άβατο, ο αναπληρωτής υπουργός απάντησε:
«Μα αυτή είναι η επιδίωξη αυτής της συγκέντρωσης. Να απαγορευτεί και να παρουσιαστεί μετά σαν επιβεβαίωση του άβατου. Εάν η ΠΟΑΣΥ ήθελε πράγματι να συμβάλει σε ένα διάλογο για τα Εξάρχεια, θα μπορούσε να ξεκινήσει με μια εκδήλωση κάπου αλλού. Γνωρίζουν ότι με την επιλογή τους το πλέον πιθανό είναι ότι θα πυροδοτήσουν εντάσεις. Για κάποιον που πράγματι ενδιαφέρεται για την κοινωνική ειρήνη δεν το κάνει. Θα έπρεπε να διευκολύνουν τις προσπάθειες που γίνονται, με την αντιμετώπιση των ναρκωτικών στην περιοχή και τις άλλες ενέργειες και όχι να ρίχνουν βενζίνη στη φωτιά. Δεν είναι συνδικαλιστική πρακτική αυτή».
Απάντηση ΠΟΑΣΥ
Απαντώντας στον υπουργό μέσω του ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρης Γερακαράκος ξεκαθάρισε ότι η Ομοσπονδίας και ο ίδιος προσωπικά δεν υποκινούνται από κανέναν και κανείς δεν ελέγχει τις αποφάσεις τους. «Η ΠΟΑΣΥ δεν έχει καβαλήσει ποτέ το καλάμι» δήλωσε ο κ. Γερακαράκος. «Εμείς καλούμε και τον κ. Τόσκα και τον αρχηγό της ΕΛΑΣ και τα κόμματα να έρθουν στα Εξάρχεια» δήλωσε. «Αν βγει η απαγόρευση δεν θα κάνουμε τη συγκέντρωση» διευκρίνισε πάντως ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ.        
 πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com