Translate

Ο ψευδοαριστερός όχλος των Σύριζα-Σαββίδη ενάντια στον ψευδοφιλελεύθερο όχλο ΝΔ-Μαρινάκη

Kαθώς Σύριζα και ΝΔ διαγκωνίζονται για την πρωτιά στον διαγωνισμό της εξαπάτησης και της αυτογελοιοποίησης κάτι νέο ετοιμάζεται να
γεννηθεί μέσα από πρωτόγνωρες για την Ελλάδα διαδικασίες άμεσης δημοκρατίας σε ένα παράλληλο σύμπαν: Eκείνο των social media.
Γράφει ο Βασίλης Μπόνιος
Εκτός από τα παπαγαλάκια των δύο κομμάτων λοιπόν που έχουν χωριστεί σε ψευδοΚομμουνιστές-(ψευδοΑριστερούς) και ψευδοΦιλελεύθερους υπάρχει και ένας ολόκληρος κόσμος εκατομμυρίων ανθρώπων που αναζητούν τον τρόπο να πάρουν την ζωή στα χέρια τους. Οσο αφορά τον Σύριζα και την ΝΔ δεν έχουμε να κάνουμε παρά με δύο όχλους: Toν όχλο του Ιβάν Σαββίδη και τον όχλο του Βαγγέλη Μαρινάκη. Οσο αριστερός και προοδευτικός είναι ο όχλος του Ιβάν Σαββίδη άλλο τόσο φιλελεύθερος και αντικρατιστής είναι ο γαλάζιος όχλος του Βαγγέλη Μαρινάκη. Στην πραγματικότητα και οι δύο τρέφονται από το ίδιο διεφθαρμένο κράτος και αυτό επιχειρούν να ελέγξουν. Νοσηροί κρατιστές οι Συριζαίοι εξίσου νοσηροί κρατιστές οι μητσοτακικοί και καραμανλικοί κρατικοδίαιτοι στρατοί της ΝΔ. Και μεγάλοι χορηγοί των δύο στρατών ο Ιβάν Σαββίδης και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Αμφότεροι βάζουν την σφραγίδα τους στην Κολομβία της Ευρώπης.
Αντικείμενο του πόθου για τους μεν και τους δε το Κράτος και ο έλεγχος των θεσμών του και κυρίως της Δικαιοσύνης.
Στο πόλεμο των δύο συμμετέχουν φυσικά και τα ΜΜΕ των δύο στρατοπέδων τα οποία φιλοδοξούν να ζήσουν από την λεηλασία του δημοσίου χρήματος αλλά και των ιδιωτικών επιχειρήσεων που παραμένουν ακόμη όρθιες και εμπιστεύονται το διαφημιστικό χρήμα τους στο στημένο παιγνίδι των πλασματικών και ανύπαρκτων αναγνωστών των εφημερίδων, των πλασματικών επισκεψιμοτήτων του διαδικτύου (εδώ όπου γίνεται ένα όργιο αλλοίωσης με την ανοχή συγκεκριμένων media shops) και της πλασματικής τηλεθέασης.
Καθώς μπαίνουμε βίαια στο Φθινόπωρο ας ετοιμασθούμε για τον πιο αιματηρό Xειμώνα της μεταπολίτευσης με την σύγκρουση των δύο στρατών πολύ σύντομα να μετατρέπεται σε αιματηρή μάχη σώμα με σώμα.
Ο στρατός του Σαββίδη-Σύριζα θα συγκρουστεί ανηλέητα και με όλες του τις δυνάμεις με τον στρατό του Μαρινάκη-ΝΔ.
Θα ανοίξουν κεφάλια και θα χυθεί αίμα.
Ο Σύριζα θέλει να γίνει ο απόλυτος κυρίαρχος του κράτους και η ΝΔ θέλει με κάθε τρόπο και κάθε μέσο να επανέλθει στην εξουσία και να πάρει αυτή στα χέρια της τον έλεγχο του διεφθαρμένο κράτους αυτή τη φορά υποδυόμενη την Φιλελεύθερη Κοκκινοσκουφίτσα.
Οσο πρόστυχος είναι ο αμοραλισμός του Τρύφωνα Αλεξιάδη για τον ΕNΦΙΑ που θα καταργούσε το κόμμα του άλλο τόσο πρόστυχο είναι μια χούφτα γαλάζιων κρατικοδίαιτων στελεχών-του Μητσοτάκη συμπεριλαμβανομένου-να υποδύονται τους Φιλελεύθερους. Προστυχιά και ξετσιπωσιά από τους ορκισμένους στρατούς του Σαββίδη και του Μαρινάκη.
Κι εμείς οι υπόλοιποι, το μεγάλο πλήθος, όσοι αρνούμαστε να εμπλακούμε σε έαν πόλεμο συγκεκριμένων συμφερόντων που φοράει ψευδεπίγραφους ιδεολογικούς μανδύες τι κάνουμε εκτός του να παρατηρούμε τους δύο κομματικούς όχλους των συγκεκριμένων ολιγαρχών που ετοιμάζονται για την τελική σύγκρουση;

Eδώ αναλαμβάνουν δράση τα social media. Πέρα από τις προσωπικές ανοησίες στις οποίες είμαστε εθισμένοι σαν λαός με τον καθένα να γράφει την παπαριά του συνοδευόμενη από φωτογραφικά στιγμιότυπα των διακοπών, μια κουφόβραση σκέψεων για το μέλλον μας είναι διάχυτη στο ψηφιακό χωριό. Η πλειοψηφία του κόσμου συνειδητοποιεί μέρα με τη μέρα πως τον φορομπηχτικό στρατό του Σαββίδη-Σύριζα ετοιμάζεται να διαδεχθεί ο εξίσου ανηλέητος φορομπηχτικός στρατός της ΝΔ-Μαρινάκη.
Συνειδητοποιεί επίσης πως δεν πρέπει να θεωρεί σίγουρη την παραμονή μας στο ευρώ αλλά και την ψευδαίσθηση ότι δήθεν γλιτώσαμε το Κούρεμα των Καταθέσεων που βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ. Ισως μάλιστα αυτό να αποτελέσει και το έναυσμα του αιματηρού πολέμου των δύο όχλων στην καρδιά του χειμώνα 2017-2018.
Απέναντι λοιπόν στην προστυχιά και των αμοραλισμό των δύο όχλων και των φερεφόνων τους υπάρχει η φωτεινή πλευρά της ζωής, τα εκατομμύρια των πολιτών, μια μεγάλη ψηφιακή αλυσίδα που αντιλαμβάνεται ενστικτωδώς ότι πλησιάζει η δική της Μεγάλη Ωρα έστω κι αν αυτή θα είναι εκείνη η στιγμή που οι όχλοι των Σαββίδη-Σύριζα και ΝΔ-Μαρινάκη θα έχουν μετατραπεί σε διάσπαρτα ανθρώπινα μέλη στην άσφαλτο.
Εκείνη την ώρα ως διά μαγείας ένα άγνωστο αστέρι θα ανατείλλει από τα social media και θα συμπαρασύρει τους υποψιασμένους συμπολίτες μας στο πραγματικά νέο που δεν θα είναι άλλο από την πρώτη μεγάλη ΑΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ στον τόπο.
Ενόψει λοιπόν του αιματηρού χειμώνα με την σύγκρουση των δύο όχλων (Σύριζα-Σαββίδης VS NΔ-Μαρινάκης) όλοι οι υπόλοιποι ας ετοιμασθούμε να αδράξουμε τη στιγμή και να αλλάξουμε την Μοίρα του Εμφυλίου και του Διαμελισμού της Ελλάδας που δείχνει προδιαγεγραμμένη για την ώρα…           πηγη                       

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com