Translate

ΑLERT: Ο Πούτιν απομακρύνει Ρώσους από τα σύνορα

Γιατί δόθηκε η εντολή και τι πλησιάζει

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Mail», η οποία επικαλείται ρωσικά ΜΜΕ, η Μόσχα, με εντολή Πούτιν, διέταξε τους αξιωματούχους της
πολιτικής άμυνας να μετατοπίσουν τους 1.500 Ρώσους που μένουν σε περιοχές που συνορεύουν με τη Βόρεια Κορέα, σε «ασφαλείς περιοχές», στα ανατολικά της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
«Δόθηκε προφορική εντολή για τη μετακίνηση 1.500 ατόμων σε ασφαλείς περιοχές».
Αυτό αναφέρει χαρακτηριστικά το Mash με πηγή το Life.ru, το οποίο διατηρεί στενούς δεσμούς με τις ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας.
Άγνωστο παραμένει ακόμα, το ακριβές σημείο που μεταφέρθηκαν οι κάτοικοι της εν λόγω ακριτικής ρωσικής περιοχής.
Αυτό που μεταδίδεται είναι πως η εντολή δόθηκε από το τμήμα Περιφερειών του ρωσικού υπουργείου Εκτάκτων Περιστατικών εν γνώσει του Ρώσου Προέδρου.
Σημειώνεται ωστόσο, πως ύμφωνα με το FedPress.ru η μετεγκατάσταση περιγράφηκε αργότερα ως «εκπαιδευτική άσκηση», αφήνοντας να εννοηθεί ότι ήταν προγραμματισμένη.
Σίγουρα όμως η απόφαση πρέπει να ελήφθη μετά την τελευταία εκτόξευση πυραύλου από τη Β.Κορέα.
Άλλωστε, η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ Μαρία Ζαχάροβα προειδοποίησε ότι η κρίση της Β.Κορέας θα μπορούσε να μετατραπεί σε ένοπλη αντιπαράθεση και να «οδηγήσει τον κόσμο στο χείλος της καταστροφής».
Ετοιμάζουν άραγε πόλεμο στην Ασία, με την συμμετοχή ΗΠΑ και Κίνας; Πως θα συμπεριφερθεί η Ρωσία, η οποία διατηρεί πολιτικούς και επιχειρηματικούς δεσμούς με την Πιονγιάνγκ;
Ένα είναι το σίγουρο, η παγκοσμιοποίηση αδυνατεί να επιβληθεί με «ειρηνικό τρόπο», καθώς το αντίβαρο της Νέας Τάξης, το οποίο στηρίζει τα έθνη-κράτη έναντι του διεθνισμού και της παγκόσμιας κυβέρνησης, απειλεί τον πλανήτη με ολοκαύτωμα.                ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com