Translate

Στα ίσα ο Μαρινάκης απέναντι στον Τσίπρα: «Αν συνεχίσεις να μου παρακολλάς, θα σε καταπιώ ζωντανό»!

marinakis1
Που το πάει ο Μαρινάκης; Ολοκάθαρο είναι το έργο. Όπου τον βγάλει. Πιθανόν κι ο ίδιος να μην γνωρίζει. Το πάει και όσο πιο μακριά, πιο υψηλά του βγει.
Εφοπλιστής είναι και πριν ακόμα αγοράσει τον Ολυμπιακό μπήκε στο χώρο των μήντια. Έγινε εκδότης μίας free εφημερίδας, αγόρασε μετοχές σε περιοδικά και στο Σκάϊ, το κανάλι του φίλου του Αλαφούζου.
Με τον Ολυμπιακό άνοιξαν άλλοι ορίζοντες στον Μαρινάκη. Πήρε πανηγυρικά τη δημαρχία Πειραιά κι έριξε νοκ-άουτ τον υποψήφιο του σύριζα. Στη συνέχεια ο εφοπλιστής γίνεται εκδότης αιχμής ως ιδιοκτήτης του πρώτου μαγαζιού στην πιάτσα, του ΔΟΛ. Με τα λεφτά του; Και με τα λεφτά του. Είναι φανερό ότι ως ασπίδα και πολιορκητικό κριό χρησιμοποιεί τον Ολυμπιακό. Την επιτυχία του να μονοπωλεί τα πρωταθλήματα. Και πλέον με κατεβασμένο χειρόφρενο στην κατηφόρα ορμάει ο Μαρινάκης ως υπερπαράγων κοινωνικός, πολιτικός, οικονομικός, μηντιακός.
Που το πάει ο χοντρός; Είπαμε. Όπου τον βγάλει. Δεν μιλάει, άλλωστε, στο γήπεδο η ομάδα του, ούτε τα μέσα που ελέγχει. Ανοίγει το στόμα του και ο ίδιος προσωπικά και στέκεται στα ίσα απέναντι στον πρωθυπουργό, στον όποιο είναι σα να του λέει προκλητικά: «Αν συνεχίσεις να μου παρακολλάς, θα σε καταπιώ ζωντανό».
Δεν έχει ξαναγίνει. Ποτέ. Από κανέναν άλλον επιχειρηματία. Μιλάει ως αρχηγός κόμματος ο Μαρινάκης. Λέει ότι ο Σύριζα δεν βοηθάει την αριστερά και τον τόπο. Ότι ο σύριζα οφείλει να αποδείξει ότι προέρχεται από την κανονική και ασυμβίβαστη αριστερά. Ότι είναι σκάνδαλο αυτό της αγοραπωλησίας στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία. Αυτά σε πρώτη φάση.
apodytiriakias.gr

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com