Translate

Τρόμος από το δώρο Μαρινάκη στον Τσίπρα και ο Κυριάκος άκλαυτος! Οι δημοσκοπήσεις των μηντιαρχών που δίνουν αέρα στα πανιά του Σύριζα


Ο Αλαφούζος, μέσα από την δημοσκόπηση του ΠΑΜΑΚ, κάνει δώρο στο Σύριζα το (δήθεν) 53% των Ελλήνων που δεν θέλουν πρόωρη προσφυγή στις κάλπες (αλλά να καμαρώνουν τον λυγερόκορμο
Πολάκη) και στην συνέχεια έρχεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης να σπείρει τον πανικό: Στην κυριολεξία τρόμο προκαλεί στους Ελληνες το ποσοστό του 24% των συμπολιτών μας που εξακολουθεί να επιλέγει τον Σύριζα ως το κόμμα που θα ψήφιζε στις εκλογές.
Η δημοσκόπηση της Metron Analysis που έγινε για λογαριασμό των ΝΕΩΝ μοιάζει να είναι δώρο του (και) μεγαλοεκδότη Βαγγέλη Μαρινάκη στον Σύριζα και στον Αλέξη.Με απλά λόγια-σύμφωνα με την δημοσκόπηση-ένα 25% των Ελλήνων έχει τρουπώσει στα έγκατα του κράτους και κραδαίνοντας κονσερβοκούτια λεηλατεί μέσα από τους φόρους και τα χαράτσια το υπόλοιπο 75%.
Εύκολα το 24% στην επόμενη δημοσκόπηση των ΝΕΩΝ μπορεί να γίνει 26% και πάει λέγοντας, έαν ο Αλέξης είναι καλό παιδί με τον Βαγγέλη.
Από τον Βασίλη Μπόνιο
Το καθεστώς γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνο καθώς η αξιωματική αντιπολίτευση-με εξαίρεση τον Αδωνι Γεωργιάδη-είναι ανύπαρκτη αντί να γίνει εξίσου βρώμικη και αποτελεσματική. Ηδη ο Πολάκης γράφει ότι την Δευτέρα ο Σύριζα θα κλέψει εκ νέου εκκλησία αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Τσίπρας θα κάνει περίπατο στη βουλή και στη συνέχεια θα βγάλει selfies με την Αχτσιόγλου στο Ζάππειο.
Προφανώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζει σε άλλον πλανήτη και όχι στον πλανήτη που ο Τραμπ κέρδισε τις εκλογές με βρώμικα κόλπα και την μαφία του Πούτιν να τον στηρίζει.
Ο Μητσοτάκης αγνοεί ότι δεν μπορεί να πηγαίνει με σοσονάκια στη ψαραγορά. Ακόμη και η στοχοποίηση του Καμμένου για τα βλήματα θα πάει στράφι γιατί δεν ακουμπά την τσέπη του Ελληνα.
Ο Μητσοτάκης θα ρίχνει αύριο μπαλωθιές στον αέρα για δύο ώρες, την στιγμή πουΑυτιάδες, Παπαδάκηδες και σία κάθε μέρα κάνουν πλύση εγκεφάλου στους πολίτες για το μέρισμα του Τσίπρα. Ολα τα κανάλια προσκύνησαν τον Τσίπρα και μοιράζουν μέρισμα και σκουπιδοπρόγραμμα ώστε να κρατούν σε καταστολή και αποχαύνωση τον οξυδερκή λαό.
Το να γίνει πιο βρώμικος ο Μητσοτάκης είναι μονόδρομος εάν θέλει να κερδίσει την εξουσία. Αλλά με ποιους συμβούλους στο πλευρό του να κάνει βρώμικο πόλεμο;
-Με την Μαρία Σπυράκη και το μαξιλάρι της;
-Με τον Μακάριο Λαζαρίδη και τα μανικετόκουμπά του;
-Με τον Βασίλη Κικίλια, τον οξυδερκή, που αν ήταν Ινδιάνος θα τον φωνάζαμε το Κοφτερό Μυαλό;
Ή με κάτι φλούφληδες τελευταίας εσοδείας που υποδύονται τους τεχνοκράτες;                                                                       πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com