Translate

Έξω ο Χριστός από τα σπίτια! στην Κίνα!


           
Η κινεζική κομμουνιστική κυβέρνηση διατάσσει, σύμφωνα με κινεζικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης, χιλιάδες χριστιανούς στην περιοχή «Yugan», να κατεβάσουν από τους τοίχους τους το πρόσωπο του Χριστού και τον
Σταυρό και στην θέση τους να κρεμάσουν το πρόσωπο του κομμουνιστή Προέδρου, Xi Jinping.
Η εν λόγω διαταγή χαρακτηρίζεται ως προπαγάνδα της «κόκκινης» κινεζικής κυβέρνησης, προκειμένου να μετατρέψει τους πιστούς χριστιανούς σε ανθρώπους που πιστεύουν, αποκλειστικά και μόνο, στην δύναμη του Κομμουνιστικού Κόμματος.
Ήδη περίπου 600 οικογένειες απομάκρυναν τα χριστιανικά σύμβολα από τα σπίτια τους και οι περισσότερες από αυτές κρέμασαν την φωτογραφία του Προέδρου Jinping.
Οι παρακάτω εικόνες είναι συγκλονιστικές, ωστόσο, αυθόρμητα μας ήρθε κάτι στο μυαλό!
Δεδομένου ότι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας κάνει συνεχώς, τον τελευταίο καιρό, αναφορές στον Κομμουνισμό, σκεφτόμαστε αν θα ζήσουμε ανάλογες εικόνες.
Ήδη, σε δημόσιες υπηρεσίες έχει ζητηθεί από υπαλλήλους να βγάλουν τους Σταυρούς, ενώ εικόνα της Παναγίας έχει πεταχτεί στα σκουπίδια.
Τα αριστερά καθεστώτα είναι άθεα και, βάσει ιστορικής εμπειρίας, όταν επικρατούν πλήρως, επιβάλλουν την ιδεολογία τους ακόμα και σε οικογένειες, όπως συμβαίνει, άλλωστε, στην Κίνα.
Λέτε αυτό να εννοεί ο Α.Τσίπρας, όταν λέει «πως πρέπει να κερδίσουν συνειδήσεις»;
 
Θυμηθείτε το άρθρο μας Το Tweet του πρωθυπουργού για την «Δημοκρατία της Αριστεράς» και δείτε τις φωτογραφίες από την Κίνα:

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com