Translate

ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ; ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΑΝ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ vid


Το παραμύθι με την ISIS δεν πιάνει πια για να έχουν την ανθρωπότητα δεμένη στα ψέματα και να μπορούν ανενόχλητοι να συνεχίζουν τα σκοτεινά σχέδια τους. Βρήκαν λοιπόν την Βόρεια Κορέα σαν αποδιοπομπαίο τράγο για να ξεκινήσουν επιτέλους τον 3 παγκόσμιο πόλεμο «crash war».
Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας συγκάλεσε έκτακτη, κατεπείγουσα
σύσκεψη του υπουργικού συμβουλίου με αφορμή την νέα εκτόξευση ενός πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, Γιοσιχίντε Σούγκα.
Ο πύραυλος αυτός ενδέχεται να έπεσε στην αποκλειστική οικονομική ζώνη της Ιαπωνίας, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NHK, επικαλούμενο πηγές του υπουργείου Άμυνας.
Υπήρξαν ενδείξεις που υποδεικνύουν ότι το καθεστώς του Kim Jong Un σχεδίαζε την εκτόξευση πυραύλων τις τελευταίες ημέρες. Η ιαπωνική εταιρεία Kyodo News ανέφερε τη Δευτέρα ότι η ιαπωνική κυβέρνηση ανίχνευσε ραδιοσήματα που έδειξαν πιθανή δοκιμασία πυραύλων στο εγγύς μέλλον.
Η Βόρεια Κορέα έκτοξευσε τους τελευταίους πυραύλους στις 15 Σεπτεμβρίου, οι οποίοι πέταξαν πάνω από το νησί Hokkaido της Ιαπωνίας πριν εκτοξευθούν στον Ειρηνικό Ωκεανό.
Ο υπουργός ενοποίησης της Νότιας Κορέας, Cho Myoung-gyon, δήλωσε σε ξένους ανταποκριτές στη Σεούλ την Τρίτη ότι η Βόρεια Κορέα βρίσκεται στα πρόθυρα να επιτύχει πλήρη πυρηνική ικανότητα με έναν διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο που θα μπορούσε να φέρει μια πυρηνική κεφαλή, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap.
Το αμερικανικό Πεντάγωνο επιβεβαίωσε ότι κατέγραψε μια «πιθανή» εκτόξευση πυραύλου από τη Β. Κορέα, στις 20.30 (ώρα Ελλάδας).
«Είμαστε στη διαδικασία εκτίμησης της κατάστασης και θα παράσχουμε πρόσθετες λεπτομέρειες όταν είναι διαθέσιμες», ανέφερε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου, συνταγματάρχης Ρόμπερτ Μάνινγκ.


nikosxeiladakis.gr

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com