Translate

Δελτίο11: Καταρρέει ο Αλεξ Χαβαναγκίλα στο 15%

Παρά τις χιλιάδες ρουσφέτια τεμπέληδων και χαραμοφάηδων «αριστερών» το Σκυλολόι τους Άλεξ Χαβαναγκίλα έχει πέσει στο 15%. 
Είναι περίπου στο 16,78 % του Μαΐου του 2012, μόνο που τότε ανέβαινε αλλά τώρα πέφτει.
Η «Alco» για λογαριασμό του Έθνους τους μέτρησε σε 16,5%. Αλλά, το χαμηλό του θα μπορούσε να είναι15,3%. 

Η «αδιευκρίνιστη» ψήφος στην έρευνα της «Alco» είναι 34-35% Αν διαιρέσουμε το 16,5% με το 65% της «διευκρινισμένης» ψήφου τότε βρίσκουμε το 25,2% που έδωσε ο ψευτοφαναράς στον Αλεξ Χαβαναγκίλα και το πολυτελές «Σκυλολόι» του.
Αυτή ήταν η μέθοδος «αναγωγής» και η «εκτίμηση Ψήφου» που έβγαλε τα ποσοστά του κ. Φαναρά. Εκτίμηση ψήφου, χρειάζεται για να καταλάβεις προς τα που πάνε οι «αδιευκρίνιστοι». Πόσοι δηλαδή το σκέπτονται να ξαναψηφίσουν την Τασία, την κυρία με τα Ντολμαδάκια, την κυρία από την Νέα Υόρκη με το ενοίκιο των χιλίων ευρώ και το σύντροφο Νίκο Καρανίκα.

Οι «Υπόλοιποι», οι «αδιευκρίνιστοι» οι «αναποφάσιστοι», έχουν ένα δίλλημα. Το πως θα στείλουν καλύτερα και γρηγορότερα στο διάολο τον «Άλεξ Χαβαναγκίλα» και τους συντρόφους του. Από το 30-35% των «αστάθμητων» η συμμορία των ΕΚΟΥΜΟΥ δεν εχει να περιμένει τίποτα, και ας λέει ο ψευφαναράς ότι το Colpo de Fava με τη Νοβάρτις έδωσε πόντους στην κυβέρνηση και ότι , «μόνο το 9% θεωρεί την εξωτερική πολιτική ως το μεγαλύτερο πρόβλημα». Δύσκολο να δεχτείς μια τέτοια «εικόνα».

Αυτή ήταν και η «αποστολή» της έρευνας Φαναρά, που προφανώς υιοθέτησε τις «εκτιμήσεις» της αστυνομίας για τον κόσμο στα Συλλαλητήρια. Να δείξει ότι το «ειδικό βάρος» του Μακεδονικού είναι μικρό, και ότι η πλειοψηφία «βλέπει με καλό μάτι την προδοσία». ΝΟΦ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο. Τα ρουφιανοκάναλα έκαναν τη δουλεία . Ακριβώς όπως το έγραψα:
«Μη κοιτάτε τη Νοβάρτις αλλά τη Μακεδονία. Μη βλέπετε το δέντρο αλλά το δάσος! Εκείνοι έφαγαν καλά και οι άλλοι καλύτερα. Και θα μας φάνε και την Μακεδονία. Οι αχόρταγοι! Όταν ο δάσκαλος έδειξε τον ήλιο ο βλάκας κοίταζε το δάχτυλο!».
Ο κ. Φαναράς διαπίστωσε ότι μόνο το 9% βλέπει τον Ήλιο. Το 49% των «πελατών» του κ. Φαναρά, διάλεξαν την απάντηση ότι «υπάρχουν περιθώρια για μια συμβιβαστική λύση στη διαφωνία ονόματος αποδεκτή και από τις δύο πλευρές».
Επομένως ο 49% , στηρίζει την «υπερήφανη» διαπραγμάτευση του συντρόφου Χαβαναγκίλα, του Κνίτη Κοτζιά και της συντρόφισσας Τασίας, σύμφωνα με τον κ. Φαναρά. Ποιο λάθος δεν γίνεται. Αυτό το εύρημα δείχνει το πόσο «προσανατολισμένη» ήταν η έρευνα, και ότι δίνει στην πρόθεση ψήφου στη Χρυσή Αυγή «ταβάνι» 10,6% , δεν είναι ένδειξη τιμιότητας. Το έκανε για «ξεκάρφωμα».

Όπως έδειξαν οι παλιές «δημοσκοπήσεις» για το «Μακεδονικό», όλο το «προδοτικό τόξο», (εκσυγχρονιστές, μεταρρυθμιστές , κλέφτες, ομοφυλόφιλοι, οικολόγοι, Μπουτάρηδες Καμίνηδες, και Cia ), ήταν, μετά τα συλλαλητήρια , στο 25% και οι υποστηρικτές του Ελληνικού Δικαίου ήταν σε γενικές γραμμές 75%. Ο Φαναράς έκανε το 75%, 45% και το 25% το έκανε 49%.

Η έρευνα της «Alco» έδωσε σε όλους τους Κόκκινους Λύκους περίπου 24%.
Η «Μέτρον Ανάλυσις», για το «ΒΗΜΑ», που υπερεκτίμησε τον ΣΥΡΙΖΑ και την «Αριστερά», έδωσε στα Κομμούνια διαφόρων «τάσεων» ένα γεμάτο 35%.
Ούτε στον «Κόκκινο Δεκέμβρη» να είμαστε, και να έκανε δημοσκόπηση η ΟΠΛΑ.

Όπως σας είπα, η Φώφη με την παρέα της, θα άνοιγε σαμπάνιες αν έβλεπε 7% και ο σύντροφος Κουτσούμπας με 5%, θα έστελνε και λουλούδια στον τάφο του Χαρίλαου. Η «Alco» βρήκε, «Κίνημα Αλλαγής» 6,2% και ΚΚΕ λτδ 5%. Ακριβώς όπως σας τα έγραψα.

Η Χρυσή Αυγή, είναι όντως γύρω από το 10% , ενώ ένα 9-10% ακόμα κοιτάζει τους «διάφορους». Ο Φαναράς τους υπολόγισε στο 7% και η «Alco» στο 11%.

Απομένει να καταλάβουμε που πάει ΝΔ. Η «Alco» έδωσε στους Φιλελέ του Κούλη Μαρέβα, και του Μπουμπούκου Νοβάρτις, 21,4% , και ο ψευτοφαναρας 35% . Αυτά λόγω Καραμανλή. Ο Κούλης μόνος του, ούτε για το 2%. (Μαζί με την Μαμά).

Από τη στασιμότητα του Κούλη Μαρέβα Χαβαναγκίλα, βλέπω να δημιουργείται δημοκοπικά, χώρος για ένα δεξιό ρεύμα, ανάμεσα στους ευρω-φιλελέ και τη Χρυσή Αυγή, που θα απορροφήσει και τους απογοητευμένους θαυμαστές του Τζώνυ Γουώκερ. Αυτό φαίνεται από τη δημοσκόπηση και του κ. Φαναρά και της «Alco».

πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com