Translate

ΙΤΑΛΙΑ: Οργή για την φρικτή δολοφονία της 18χρονης Pamela Mastropietro και «ανησυχία» για το κύμα συμπάθειας προς τον Luca Traini

"Traini docet" είναι το σύνθημα που γράφτηκε με σπρέι στον τοίχο του νεκροταφείου Buonconvento στη Σιένα το Σαββατοκύριακο. Το "Docet" είναι λατινικό, και έχει την
έννοια "διδάσκω", "δείχνω", "δεικνύω". Το συμπέρασμα είναι ότι ο Luca Traini έδωσε το «παράδειγμα» που πρέπει να ακολουθήσουν άλλοι Ιταλοί. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για το σύνθημα.




More signs of popular support in Italy for "white revenge" shooter Luca Traini. He is becoming a Robin Hood-like figure. The latest graffiti appeared in Todi, Umbria.

"We Respect Luca Traini". This follows yesterday's message: "Traini shows us the way"
Στο παρακάτω βίντεο αναφέρεται ότι οLuca Traini έγινε δεκτός ως «ήρωας» στις φυλακές όπου μεταφέρθηκε.Υπήρξαν πολλά σημάδια λαϊκής υποστήριξης προς τον Luca Traini που πυροβόλησε 6 Αφρικάνους μετανάστες σε μια κίνηση που φαίνεται ως «απάντηση» στην δολοφονία και τον διαμελισμό της 18χρονης ΙταλίδαςPamela Mastropietro από Αφρικανούς έμπορους ναρκωτικών (το θύμα έκανε χρήση ναρκωτικών). Πρόσφατες αναφορές έχουν δείξει ότι η Pamelaμπορεί σκοτώθηκε με τελετουργικό τρόπο και ότι τα μέρη του σώματος της μπορεί να έχουν ακόμη φαγωθεί. (Τα μέλη της κοπέλας βρέθηκαν μέσα σε βαλίτσα...)
             
«Υπάρχει κάτι που δεν είναι σωστό σε αυτό το περιστατικό», λέει ο GianfrancoBorgani, δικηγόρος υπεράσπισης του Νιγηριανού φερόμενου δράστη DesmondLucky. "Η ανατομή πραγματοποιήθηκε από έναν έμπειρο, ο καθαρισμός του σπιτιού και του σώματος ήταν πολύ ακριβής, ….θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα είδος τελετουργίας εδώ και ότι πίσω από αυτό βρίσκεται κάποιος που το όνομα του δεν έχει βγει ακόμη, ένα άτομο που είναι επικίνδυνο για τους υπόπτους, μπορεί να φοβούνται για τις οικογένειές τους στη Νιγηρία και δεν μιλούν για τον λόγο αυτό".
Στην Νιγηρία, στην πραγματικότητα, τα εγκλήματα τεμαχισμού και πώλησης οργάνων καταγράφονται και αναφέρονται σε δοκίμια και δημοσιογραφικές έρευνες. Βάρβαρες πράξεις που περιλαμβάνουν«παιδιά, άτομα με ειδικές ανάγκες, γυναίκες» με βάση την πεποίθηση ότι αυτές οι φρικαλεότητες θα αυξήσουν τη «δύναμη». Τα απομεινάρια των σωμάτων πωλούνται επίσης σε πελάτες και "μάγισσες".

Όπως ο καθηγητής χειρουργός, ψυχίατρος και εγκληματολόγος Alessandro Meluzziεξήγησε στο "Italia Oggi" η δολοφονία τηςPamela θυμίζει "μεθόδους που ηνιγηριανή μαφία εφαρμόζει συστηματικά στη Νιγηρία και αλλού". Συγκεκριμένα, ο Meluzzi υπογραμμίζει το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν τα όργανα της καρδιάς και των γεννητικών οργάνων. Και για την τελετουργία της νιγηριανής μαφίας ο κανιβαλισμός είναι μια ευρέως διαδεδομένη πρακτική, μια «προγονική ιεροτελεστία που πηγαίνει πίσω στην αρχαιότητα». Η Pamela, εκτός από το ότι σκοτώθηκε υπέστη κακοποίηση και μπορεί επίσης να υπήρξε θύμα κανιβαλισμού.

Ορισμένα άλλα στοιχεία που έχουν προκύψει σχετικά με την παρούσα υπόθεση:

Ένας από τους ανθρώπους που ο LucaTraini πυροβόλησε τυχαία ήταν ο συγκάτοικος (σε ξενοδοχείο 4 αστέρων που κατέβαλε ο ιταλός φορολογούμενος) ενός από τους υπόπτους της υπόθεσης.

Χαμένα τα έχουν πολλοί από τα σημάδια λαϊκής υποστήριξης στον Luca Traini, τον πρώην υποψήφιο της Λίγκας του Βορά.

Στην Περούτζια υπήρχε μια επιγραφή κάτω από ένα πορτρέτο του αριστερού διανοουμένου Paolo Vinto, που έλεγε: "ΗMacerata είναι μόνο η αρχή".

Στη Ρώμη, ένα πανό κρεμάστηκε το βράδυ στο Ponte Milvio: "Τιμή στον Luca Traini".

Ο δικηγόρος του Traini λέει ότι έχει πλημμυρίσει με μηνύματα αλληλεγγύης για τον πελάτη του.

Ο δικηγόρος δήλωσε τη Δευτέρα ότι ανησυχεί για το επίπεδο υποστήριξης τουTraini. "Πολιτικά υπάρχει ένα πρόβλημα", δήλωσε ο δικηγόρος GiancarloGiulianelli μετά από συνάντηση με τον 28χρονο στην φυλακή στο Montacuto. "Οι άνθρωποι με σταματούν να μου δώσουν μηνύματα αλληλεγγύης για τον Λούκα. Είναι ανησυχητικό, αλλά μας δίνει ένα μέτρο για το τι συμβαίνει ".

Έχει δημιουργηθεί μια ομάδα τουFacebook που καλεί τον Traini να γίνει πρόεδρος της Ιταλίας.

Ακόμα και η μητέρα της 18χρονης PamelaMastropietro τον ευχαρίστησε επειδή "άναψε ένα κερί για την Παμέλα", αν και είπε ότι αντιτίθεται στη βία.

Μιλώντας στην Il Tempo, η AlessandraVerni, η μητέρα της Pamela Mastropietro, αρνείται καταρχάς ότι η κόρη της γνώριζε τον Luca Traini: «Η κόρη μου ήταν από τη Ρώμη και δεν γνώριζε κανέναν στηMacerata, πόσο μάλλον αυτόν». Η γυναίκα, ωστόσο, θέλει να ευχαριστήσει τον 28χρονο που είναι τώρα στη φυλακή: «Τον ευχαριστώ που έβαλε ένα κερί για την κόρη μου, ήταν ένας από τους λίγους, σε όλα όσα συνέβησαν, για την κόρη μου, και δεν με νοιάζει αν το κερί είχε το μοτίβο του Μουσολίνι, δεν με νοιάζει η πολιτική».

Ο Ματέο Σαλβίνι της Λίγκας του Βορά είπε ότι εκείνοι που «γέμισαν την Ιταλία με παράνομους μετανάστες» φέρουν και την ηθική ευθύνη για τα περιστατικά βίας. «Είναι πασιφανές ότι η μετανάστευση είναι ανεξέλεγκτη. Η στοχευμένη αυτή εισβολή οδηγεί σε κοινωνικές συγκρούσεις».

ΚΟ / από εδώεδώεδώ κι εδώ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com