Translate

«ΠΑΝΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤ» ΕΞΟΡΓΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ vids

«Πάνες τζιχάντ»; Οι εξοργισμένοι μουσουλμάνοι καίνε «Pampers» και καλούν για μποϊκοτάζ της πάνας αφού είδαν τη λέξη Mohammed στα αραβικά μπροστά σε ένα σχέδιο μιας γάτας κινούμενων σχεδίων στις πάνες.
Οι μουσουλμάνοι διαμαρτυρόμενοι στην Ινδία ζητούν μποϋκοτάρισμα των προϊόντων της Pampers αφού ισχυρίστηκαν ότι το πρόσωπο μιας γάτας γελοιογραφίας που εμφανίζεται στις πάνες της μοιάζει με τη λέξη Mohammed στα αραβικά. Λένε ότι οι γραμμές που φανερώνουν τα μουστάκια, τη μύτη, το στόμα και το αριστερό μάτι του χαμόγελου του αιλουροειδούς φέρονται να έχουν μια στενή ομοιότητα με το όνομα του Προφήτη, όταν είναι γραμμένο στα Αραβικά ή Ουρντού.:d
Η εικόνα για το προϊόν υγιεινής χαρακτηρίστηκε ως «προσβολή» στο Ισλάμ από τους κριτικούς και οι διαμαρτυρόμενοι οργάνωσαν  «μαζικό κάψιμο των Pampers».
Βίντεο που προβλήθηκαν πάνω από 175.000 φορές σε απευθείας σύνδεση δείχνει εξοργισμένους γονείς οι οποίοι, δημιουργώντας πυρές από Pampers, βγήκαν στους δρόμους της Ινδίας και έκαιγαν ολόκληρα πακέτα σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Ακτιβιστές από την ισλαμική ομάδα Darsgah Jihad-o-Shahadat υπέβαλαν χθες επίσημη καταγγελία σχετικά με τις πάνες στο αστυνομικό τμήμα Dabeerpura στο Hyderabad, η εφημερίδα Deccan Chronicle.
Σε επιστολή προς την αστυνομία, η ομάδα δήλωσε ότι η Pampers, που ανήκει στην πολυεθνική εταιρεία Procter & Gamble, «έβλαψε τα συναισθήματα» της μουσουλμανικής κοινότητας και ζήτησε αμέσως να βγουν τα προϊόντα από τα ράφια.
Δηλώνει: «Ακόμη και με το γυμνό μάτι έχει εντοπιστεί ότι το όνομα του Προφήτη (ΑΦΜ) μπορεί να δει τυπωμένο επάνω του σε Ουρντού / Αραβικά».
Ο Μωάμεθ, πρόσθεσε, ήταν μια «ιερή προσωπικότητα στο Ισλάμ» και η «έλλειψη σεβασμού δεν μπορεί να γίνει ανεκτή». Η επιστολή συνέχισε να λέει: «Τραβήξτε τους και τιμωρήστε τους».@-)
Ορισμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εντάχθηκαν στις προσκλήσεις για μποϊκοτάζ των Pampers, ενώ άλλοι επέμεναν ότι το κινούμενο σχέδιο ήταν απλώς ένα αθώο σχέδιο μιας γάτας που είχε αφαιρεθεί από το περιεχόμενο.
Ο Nasar Alam Khan έγραψε: «Παρακαλούμε να ζητήσετε από κάθε μουσουλμανικό αδελφό και αδελφή να μποϊκοτάρουν αυτό το προϊόν. Είναι ο μόνος τρόπος να αποδείξουμε τη δύναμή μας και την αγάπη για τον Προφήτη μας.






ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com