Translate

146 ΜΙΛΙΑ ΚΑΜΙΑ ΚΑΜΠΥΛΗ-ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ vid

Σύμφωνα με κάποιους ισχυρισμούς (spy:είμαι αντίθετος με όλη αυτή την θεωρία αλλά, την παρουσιάζω για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα) εδώ είναι μια πραγματική παγκόσμια απόδειξη για την επίπεδη γη.
Το Exalt Wireless διαθέτει ένα προϊόν που ονομάζεται ExploreAir, το οποίο είναι μια πλατφόρμα μετάδοσης μικροκυμάτων της γραμμή της όρασης (LINE-OF-SIGHT).
Το προϊόν αυτό είναι μια γραμμή μικροκυμάτων που συνδέει την γραμμή της όρασης, η οποία είναι βασικά μια ευθεία γραμμή πάνω από το νερό (τη Μεσόγειο Θάλασσα) σε έναν δέκτη στην άλλη άκρη, 150 μίλια μακριά. Θα πρέπει να υπάρχουν τρία μίλια καμπυλότητας, αλλά αυτή η σύνδεση γραμμή της όρασης (LINE-OF-SIGHT) είναι τοποθετημένη σε απόσταση μικρότερη από 50 πόδια στα δύο άκρα. Τους μίλησα σήμερα για να το επιβεβαιώσω και δεν έδωσα τον λόγο. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό με την ολοκλήρωσή του και το ίδιο τα σχετικά για τον εξοπλισμό και την εγκατάσταση. Είναι όπως διαφημίζεται, μια ευθεία γραμμή πάνω από 235 χιλιόμετρα νερό, σημείο προς το σημείο, χωρίς επαναλήπτες. Η τελευταία παράγραφος αναφέρει αναλυτικότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τεχνικό μέρος. 
 nikosxeiladakis.gr
                                                                                          ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:

επίπεδης γης - 7spy enaλλaktikh enhmeρωσh

https://7spymania.blogspot.com/2017/11/blog-post_48.html
Όταν σε ένα ερωτηματολόγιο θεμάτων «συνωμοσίας», η οποία πάντα υπήρχε και θα υπάρχει στις ανθρώπινες κοινωνίες, προστίθεται η ερώτηση για την επίπεδη γη, τότε τα όποια συμπεράσματα της έρευνας υποβαθμίζονται. Όλα δείχνουν πως η θεωρία της «επίπεδης γης», και όσοι την στηρίζουν, χρησιμοποιούνται κατά το ...

ποιος και γιατι εξαφανιζει τα αρχαια χειρογραφα - 7spy enaλλaktikh ...

https://7spymania.blogspot.com/2017/09/blog-post_56.html
16 Σεπ 2017 - Το τραγικό για την Ελλάδα και κάποιες άλλες χώρες του εξωτερικού είναι ότι διδάσκει ακόμα στα σχολεία όλων των βαθμίδων ότι οι Έλληνες πίστευαν ότι η Γή είναι επίπεδη και επιπλέει στα νερά. Οι κατεστημένες λοιπόν αντιλήψεις περί μυθολογίας είναι μεσαιωνικές και πρέπει να αρχίσει μια νέα αντίληψη η ...

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com