Translate

Ποιοί έχουν "ξεφύγει"; re syrizaioi????

Ακούσαμε από χείλη κυβερνητικού βουλευτή

–κι όχι ενός οποιουδήποτε βουλευτή, αλλά του Προέδρου της Ελληνικής Βουλής– την καταγγελία, ότι κάποιοι Έλληνες
έχουν "ξεφύγει", επειδή αναφέρονται στην απόδοση ευθυνών στην κυβέρνηση και σε κάθε βουλευτή προσωπικά, λόγω εσχάτης προδοσίας για την περίπτωση παραχώρησης του ονόματος "Μακεδονία" στα Σκόπια.
 Καταγγέλει ο κ. Ν. Βούτσης:
«Κάποιοι έχουν ξεφύγει και δεν εννοώ μόνο την ηγεσία της χρυσής Αυγής. Κάποιοι έχουν ξεφύγει σε όλη την Ευρώπη και αναπτύσσουν τα τελευταία χρόνια λογικές με τις οποίες ανενδοίαστα προχωρούν στην εξύμνηση των ναζί. Και έχουν ξεφύγει κάποιοι και εδώ γιατί μοιράστηκαν στους Ελληνες βουλευτές κείμενααπό εκπροσώπους παμμακεδονικών οργανώσεων οι οποίες ούτε λίγο ούτε πολύ μας εγκαλούν για εσχάτη προδοσία και λένε ότι η ποινή είναι ο θάνατος ή τα ισόβια σε όποιον τολμήσει να ψηφίσει την πρόταση του υπουργείου εξωτερικών και της ελληνικής κυβέρνησης εάν και όποτε έρθει στη Βουλή για σύνθετη ονομασία.
Κάποιοι έχουν ξεφύγει και δεν είμαστε ούτε γραφειοκράτες που περνάμε από δω για να τελειώνουμε την τρέχουσα νομοθετική εργασία και τα τρέχοντα προβλήματα και να κάνουμε πως δεν ακούμε ή δεν ξέρουμε τι συμβαίνει γύρω γύρω».

 Στο 1:21 λεπτό του βίντεο, ο κ. Ν. Βούτσης ομολογεί, ότι προ ημερών, κάτι είχαν ακούσει προφορικά, για εσχάτη προδοσία, αλλά δεν είχαν δώσει σημασία.
Δηλαδή, τώρα που μοιράστηκαν οι κατηγορίες εγγράφως, σε κάθε έναν βουλευτή προσωπικά, τώρα τους δώσατε σημασία; Γιατί άραγε;
Κι εκτός τούτου, όταν απλά ακούγατε τις προειδοποιήσεις από τα εκατομμύρια Ελλήνων, που ένωσαν τη φωνή τους στα συλλαλητήρια και στο διαδίκτυο, λέγοντάς σας να μην προβείτε σε προδοσία της Ελλάδας, τις αγνοούσατε;
 Τόση σημασία δηλαδή, έχει για εσάς η γνώμη των Ελλήνων;
 Αγνοείται τους Έλληνες, που απαιτούν από εσάς να μην προδώσετε την πατρίδα τους; Ακόμα κι αν εσείς πιστεύετε, ότι δεν τελείται μια προδοτική πράξη, από τη στιγμή που ο Ελληνικός λαός τη θεωρεί προδοτική, δεν αξίζει τουλάχιστον να ακούσετε και να σκεφτείτε σοβαρά, το γιατί, σας θεωρεί προδότες; Ούτε αυτό δεν σας ενδιαφέρει;
 Μήπως εφαρμόζετε το "αποφασίζομεν και διατάζομεν", το οποίο έλεγαν στη χούντα; Τη χούντα, την οποία ταυτίζετε με τους ναζιστές; Για τους οποίους ναζιστές λέτε, ότι αυτοί που τους εξυμνούν στην Ευρώπη, έχουν "ξεφύγει"; Εσείς όμως, εφαρμόζοντας το ρητό της χούντας, είστε αυτοί που δεν "ξέφυγαν', άρα χειρίζεστε τα εθνικά μας θέματα με "λογική"!
Η λογική σας πραγματικά μας ξεπερνάει!
Η απόδειξη ότι εφαρμόζετε το ρητό της χούντας όμως είναι, ότι έχετε ήδη αποφασίσει κι έχετε ήδη διατάξει, να δοθεί το όνομα "Μακεδονία" στα Σκόπια! Ο ίδιος ο πρωθυπουργός το ομολόγησε ή του ξέφυγε δήθεν, στη σύνοδο κορυφής των Βρυξελλών!

 Γράφετε τους Έλληνες απανταχού της γης στα παλιά σας τα παπούτσια; Τι είδους κυβέρνηση είναι αυτή, που δεν δρα υπέρ των συμφερόντων του Ελληνικού έθνους και των Ελλήνων;
 Ας δούμε τι θεωρείται εσχάτη προδοσία, σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα και πιο συγκεκριμένα, τι θεωρείται προδοσία της χώρας:
ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Άρθρο 138
Επιβουλή της ακεραιότητας της χώρας
Όποιος επιχειρεί με σωματική βία ή με απειλές σωματικής βίας να αποσπάσει από το ελληνικό κράτος έδαφος που ανήκει σ’ αυτό ή να συγχωνεύσει έδαφος του ελληνικού κράτους σε άλλη πολιτεία τιμωρείται με θάνατο.
Οι διατάξεις των άρθρων 135 και 137 έχουν και εδώ εφαρμογή*.
(*Το παραλείπουμε αυτό το κομμάτι)
Άρθρο 139
Προσβολή εναντίον της διεθνούς ειρήνης της χώρας
Όποιος συνεννοείται ή διαπραγματεύεται με ξένη κυβέρνηση με σκοπό να προκαλέσει πόλεμο ή εχθροπραξίες εναντίον του ελληνικού κράτους ή κάποιου συμμάχου του, τιμωρείται με ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη.
Αν εξαιτίας των ενεργειών αυτών ξέσπασε πραγματικά ο πόλεμος ή άρχισαν οι εχθροπραξίες τιμωρείται με ισόβια κάθειρξη ή με θάνατο.
Άρθρο 141
Όποιος με πρόθεσή του και με οποιεσδήποτε ενέργειες εκθέτει το ελληνικό κράτος ή σύμμαχό του ή κατοίκους τους σε κίνδυνο αντιποίνων ή εκθέσει σε κίνδυνο διατάραξης φιλικές σχέσεις του ελληνικού κράτους ή συμμάχου του με ξένο κράτος, τιμωρείται με φυλάκιση τριών μηνών μέχρι τριών ετών. Αν τα αντίποινα επήλθαν πραγματικά εξαιτίας των ενεργειών του, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών.
 Αποδεδειγμένα τα συμφέροντα των Σκοπίων εποφθαλμιούν Ελληνικό έδαφος, εγείρουν ζητήματα αλυτρωτισμού και Σκοπιανοί ακτιβιστές καίνε την Ελληνική σημαία και απειλούν την Ελλάδα και τους Έλληνες. Βλέπουμε ότι οι ποινές για κάποιον που διαπραγματεύεται ή συνεννοείται με τον εχθρό είναι θάνατος, ισόβια ή φυλάκιση κάποιων ετών. Συνεπώς ποιός έχει ξεφύγει; Οι Έλληνες που ζητούν την τήρηση των νόμων και την προστασία της χώρας και του έθνους τους ή όσοι κωφεύουν, στις προειδοποιήσεις όλων όσων βλέπουν τις ολέθριες συνέπειες που μας οδηγούν οι κυβερνητικοί χειρισμοί, η άγνοια του συντάγματος που επιδεικνύεται και η αδιαφορία σε σχέση με ο,τιδήποτε αφορά τις  ανάγκες των Ελλήνων και της χώρας;
 Ποιός έχει "ξεφύγει" στην πραγματικότητα;
 Ας εξετάσουμε αν ο Ελληνικός λαός έχει ξεφύγει.
Με βάση την πραγματικότητα που βιώνουμε σήμερα, οι Έλληνες έχουν υποστεί, από το 2015, που η αριστερά έγινε κυβέρνηση, τα κάτωθι:
 1. Απώλεια της εθνικής τους ανεξαρτησίας με τα μνημόνια, που υποδουλώνουν τη χώρα τους, τους ίδιους και τις επόμενες γενεές των Ελλήνων που θα γεννηθούν.
 2. Δέχονται συνεχώς πλήγματα από τις εχθρικές επιβουλές των γειτονικών χωρών σε όλους τους τομείς, τόσο σε στρατιωτικό επίπεδο, όπως η σύλληψη των 2 Ελλήνων στρατιωτικών από τους Τούρκους, όσο και στον τομέα των εδαφικών προκλήσεων, από Αλβανούς. Σκοπιανούς και Τούρκους, που μένουν αναπάντητες από μέρους μας.
 3. Τους αγνοεί εντελώς η κυβέρνηση και συνεχίζει χωρίς αυτούς, είτε ψηφίσουν ΟΧΙ σε δημοψήφισμα, είτε φωνάξουν ΟΧΙ στα συλλαλητήρια και παραδίδει το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας σε ένα άλλο εχθρικό προς την Ελλάδα κρατίδιο!
 4. Απώλεια του μεγαλύτερου μέρους των εισοδημάτων τους:
α) από τις περικοπές μισθών-συντάξεων,
β) από τους υπέρογκους φόρους και τα κάθε λογής κρατικά χαράτσια,
γ) από τη δέσμευση των χρημάτων τους με τα capital contorls,
δ) από την υποχρεωτική χρήση του POS, με τις χρεώσεις των οποίων παρακρατείται από την κάθε τράπεζα, μέρος του ποσού αμοιβής, χωρίς τη δυνατότητα του πολίτη να αποφύγει το τραπεζικό χαράτσι.
ε) από την υποχρεωτική πληρωμή λογαριασμών, οφειλών και μισθοδοσίας, μέσω τραπεζικών συναλλαγών, με τα επιπλέον τραπεζικά χαράτσια κατά περίπτωση.
 5. Έχασαν το δικαίωμα στη δωρεάν περίθαλψη, την οποία δικαιούνται οι μετανάστες και θα αναγκαστούν να μην έχουν δικαίωμα επιλογής του γιατρού που επιθυμούν οι ίδιοι, αλλά να έχουν το γιατρό που το κράτος θα ορίζει γι' αυτούς,
 6. Έχασαν την ασφάλεια των πόλεων, των νησιών και των χωριών τους, που πλημμύρισαν από ξένους κάθε εθνικότητας και κάθε βαρβαρικής νοοτροπίας, που είναι αντίθετη από τον τρόπο της ζωής τους και την Ελληνική νοοτροπία. Δεν μπορούν, ούτε καν να αμυνθούν μέσα στο σπίτι τους, απέναντι σε όποιον τους επιτεθεί, επειδή αυτόματα διώκονται από τον νόμο κι ας βρίσκονται σε αυτοάμυνα.Ταυτόχρονα δέχονται τις επιθέσεις των υπαλλήλων του Σόρος, που μετέτρεψαν τα Εξάρχεια σε άβατο, το να τρως κρέας και ψάρι σε λόγο άξιο να καταστραφεί η επιχείρησή σου και το να αγαπάς την πατρίδα σου σε έγκλημα, που αξίζει να πεθάνεις με ξύλο μέχρι θανάτου.
 7. Χάνουν τα παιδιά τους, που φεύγουν μαζικά στο εξωτερικό.
 8. Χάνουν τα σπίτια τους, τα οποία παίρνουν οι τράπεζες με πλειστηριασμούς για να τα δώσουν στους ξένους να μένουν μέσα ή στα τραστ των πολυεθνικών.
 9. Η παιδεία σχεδόν καταργείται από τα σχολεία. Έπεσε κάτω κι από το επίπεδο της απλής εκπαίδευσης, αφού καταργήθηκε η αριστεία, ήρθε η θρησκειολογία, καθιερώθηκαν οι θεματικές εβδομάδες των έμφυλων ταυτοτήτων, η τσάντα μένει στο σχολείο και έρχονται και τα συσσίτια, που ένας Θεός ξέρει με τι θα ταΐζουν τα παιδιά.
 10. Εθίζονται στον τζόγο, αφού όλοι άρχισαν να κυνηγάνε τους πόντους στις συναλλαγές για να πάρουν φοροελαφρύνσεις και να ψάχνουν στο Taxis για να δουν αν πήραν λεφτά από την κρατική λοτταρία.
 11. Κυνηγούν τα επιδόματα για να ζήσουν. Μετατρέπονται έτσι σε σύγχρονους δούλους που θα παρακαλάνε συνεχώς το κράτος να τους δώσει χρήματα για την επιβίωσή τους.
 12. Περιμένουν το απόλυτο φακέλωμά τους και την απόλυτη σκλαβιά, μέσα από το ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο, τις βιομετρικές ταυτότητες και την επέκταση του ίντερνετ των πραγμάτων που αρχίζει με τα δίκτυα G5, που έρχονται στη χώρα σύντομα.
 Απέναντι σε αυτό το τσουνάμι επίθεσης στον τρόπο της ζωής τους, οι Έλληνες τι έκαναν, ώστε να μπορεί να πει κάποιος πως "ξέφυγαν";
Απολύτως τίποτα!!! Το μόνο που έκαναν ήταν να διαμαρτυρηθούν και να προειδοποιήσουν κι αυτό με τρόπο ειρηνικό και φιλήσυχο, για ένα εθνικό θέμα, ύψιστης όμως σημασίας. Γιατί προς τιμήν τους, δεν φώναξαν για μισθούς, συντάξεις κι επιδόματα, παρόλο που η πλειοψηφία των Ελλήνων φτωχοποιείται σήμερα, αλλά φώναξαν ενάντια στο ξεπούλημα της πατρίδας και της ιστορίας τους! Με κανέναν τρόπο δεν ξέφυγαν από τη λογική και τη σύνεση που επιβάλουν τέτοιες στιγμές εθνικού κινδύνου, που ζούμε σήμερα.
 Κι ας αναρωτηθούμε λοιπόν:
Η κυβέρνηση που:
 - υποδούλωσε τη χώρα υποθηκεύοντάς την για 100 και πλέον χρόνια με τα μνημόνια
 - ταπεινώνει το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων, αφήνοντας αναπάντητες όλες τις προκλήσεις των εχθρών που επιβουλεύονται τη χώρα τους και παραδίδει το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, του ενδοξότερου κομματιού της Ελληνικής ταυτότητας και ιστορίας
ζημίωσε τη χώρα ζημιώνοντάς την με εκατομμύρια ευρώ, λόγω λαθών στις διαπραγματεύσεις και συνεχίζει να την καταστρέφει με την αφαίμαξη των Ελληνικών επιχειρήσεων από τους υπέρογκους φόρους
 - ευθύνεται για χιλιάδες θανάτους Ελλήνων που αυτοκτονούν λόγω τις καταστροφικής υπερφορολόγησης που επέβαλε ή σκοτώνουν τα αγέννητα παιδιά τους επειδή δεν έχουν τη δυνατότητα να τα αναθρέψουν
 - ευθύνεται για την τρομοκρατία που υφίστανται οι Έλληνες λόγω της αύξησης της εγκληματικότητας με το άνοιγμα των συνόρων και την υπόθαλψη των αριστερών υπαλλήλων του Σόρος
 - πετάει τους Έλληνες έξω από τα σπίτια τους, δίνοντας τα στα χέρια των τραπεζών
 - διώχνει τους νέους από τον τόπο τους
 - ετοιμάζει ένα καθεστώς σε στυλ Βενεζουέλας που θα αποτελειώσει ό,τι απέμεινε στην Ελλάδα
 - θα φέρει την απόλυτη σκλαβιά με τα επιδόματα φτώχιας, το περιουσιολόγιο, της βιομετρικές τσυτότητες, το G5 και την παραχώρηση των εθνικών κυριαρχικών μας δικαιωμάτων που θα μας οδηγήσουν σε απώλεια εδαφών
 ΔΕΝ έχει "ξεφύγει";;;

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com