Translate

Κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα vids

Εκτός από τα (πολλές φορές) αναφερόμενα όπλα πλάσματος, χρησιμοποιούν τώρα κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα στο μέγιστο τους, στοχεύοντας τους
βασικούς Εργάτες του Φωτός και Μαχητές του Φωτός σε μια προφανή προσπάθεια να τους απομακρύνουν από την επιφάνεια του πλανήτη!

Το πιο ισχυρό όπλο λέιζερ έτοιμο για τα πεδία μαχών. Σε μια επίδειξη ενός laser όπλου ισχύος 30kW, η Lockheed Martin αχρήστευσε ένα όχημα. Ένα από τα πλεονεκτήματα των όπλων laser είναι η φαινομενική τους ακρίβεια. Για να αποδειχθεί αυτό, το όπλο στράφηκε ειδικά στο καπό του αυτοκινήτου, όπου και έκαψε την μηχανή. Η ακτίνα του ATHENA (Advanced Test High Energy Asset), πιστεύεται να είναι η πιο ισχυρή που έχει ποτέ καταγραφεί, για όπλο laser.
‘’Τα laser οπτικών ινών, είναι επαναστατικά κατευθυνόμενα ενεργειακά συστήματα,’’ είπε ο Keoki Jackson, o προϊστάμενος τεχνολογίας του Lockheed Martin. ‘’Επενδύουμε σε κάθε μέρος του συστήματος –από τους φακούς και τον έλεγχο της ακτίνας, στο laser το ίδιο- το μέγεθος του δίσκου, το βάρος και την αποδοτικότητα της ενέργειας.
‘’Αυτό το τεστ αντιπροσωπεύει το επόμενο βήμα στην παροχή ελαφριού και στιβαρού εξοπλισμού laser για στρατιωτικά αεροσκάφη, ελικόπτερα, πλοία και φορτηγά.’’
to-pio-ixiro-lazer-2
Τον Δεκέμβριο του 2014, το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ έκανε επίδειξη του δικού του όπλου laser, μια πιο ήπια μορφή από του Lockheed, στα 30kW. Η όνομασία του, LaWS(Laser Weapon System), το οποίο πυροβόλησε έξω από το USS Ponce(LPD-15) για να καταστρέψει μια κινούμενη βάρκα αλλά και εναέριο στόχο

Την ίδια στιγμή το Το Ερευνητικό Κέντρο της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ αποκάλυψε ότι γίνεται προσπάθεια ενσωμάτωσης όπλων λέιζερ και στα πολεμικά αεροσκάφη μέχρι το 2020. Σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλή μηχανολόγου του ερευνητικού κέντρου, Κέλι Χάμετ η τεχνολογία αυτή είναι κοντά στο μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Σύμφωνα με τον ίδιο το δυσκολότερο κομμάτι στην εξέλιξη αυτών των όπλων είναι η επίτευξη της ακρίβειας, της φορητότητας και της ισχύος.



Ταυτόχρονα γίνεται έρευνα πάνω στην εξέλιξη μιας ασπίδας λέιζερ ακριβώς όπως στη σειρά Star Trek, η οποία θα έχει τη μορφή φούσκας γύρω από το αεροσκάφος και ότι την ακουμπάει θα καταστρέφεται.
Δείτε μια επίδειξη στο βίντεο που ακολουθεί:
SPY
διαβάστε και δείτε σχετικά: https://7spymania.blogspot.com/2018/03/4_29.html
Αποτέλεσμα εικόνας για κατευθυνόμενο ενεργειακό όπλο.
Αποτέλεσμα εικόνας για κατευθυνόμενο ενεργειακό όπλο.
Αποτέλεσμα εικόνας για κατευθυνόμενο ενεργειακό όπλο.
Αποτέλεσμα εικόνας για κατευθυνόμενο ενεργειακό όπλο.
Αποτέλεσμα εικόνας για κατευθυνόμενο ενεργειακό όπλο.
Αποτέλεσμα εικόνας για κατευθυνόμενο ενεργειακό όπλο.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com