Translate

Αυτό το «μέτωπο» κρίνει τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο

Η προειδοποίηση Πούτιν

Το μέτωπο που θα κρίνει την έκβαση των γεγονότων στον πλανήτη και το αν θα γίνει παγκόσμιος πόλεμος ή όχι, δεν είναι γεωστρατηγικό αλλά πολιτικό.

Όπως μόνο στο el.gr διαβάζετε, η άρνηση του αριστερόστροφου Βαθέος Κράτους στις ΗΠΑ (Ομπάμα, Χίλαρι Κλίντον, Ροκφέλερ, Σόρος, Ρότσιλντ, Δημοκρατικοί, μερίδα Ρεπουμπλικάνων κτλ.) να αφήσει την Εθνική Δεξιά του Ντόναλντ Τραμπ να ασκήσει την εξουσία, προκαλεί σεισμό στην Μέση Ανατολή!
Αυτό το αυξανόμενο χάος που επικρατεί στον Λευκό Οίκο, λόγω της σφοδρής αντιπαράθεσης των δύο πλευρών, απεικονίζεται στο εξώφυλλο του αμερικανικού περιοδικού «TIME», επιβεβαιώνοντας τις αναλύσεις μας.
Λίγο παραπάνω από ένα χρόνο πριν, τον Φεβρουάριο του 2017, ο συνεργάτης του περιοδικού, Tim O’ Brien, είχε σχεδιάσει την αρχή της «καταιγίδας» στον Λευκό Οίκο, η οποία στο σημερινό τεύχος, έχει εξελιχθεί σε φουρτούνα, καθώς η στάθμη του νερού της βροχής έχει αυξηθεί... μέσα στο Γραφείο του Αμερικάνου Προέδρου.
Την ίδια ο ώρα, ο ιδεολογικοπολιτικός σύμμαχος του Ντόναλντ Τραμπ, έτερος ηγέτης, Βαλντίμιρ Πούτιν, σε συνομιλία που είχε με τον Ιρανό Πρόεδρο, Hassan Rouhani, προειδοποιεί πως «οι διεθνείς σχέσεις θα οδηγηθούν στο χάος».
Οι δύο ηγέτες συζήτησαν για την κατάσταση για την έκρυθμη Μέση Ανατολή, μετά τις επιθέσεις των Δυτικών με πυραύλους κατά της Συρίας.
Τα πράγματα είναι κάτι παραπάνω από ρευστά!

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com